μουσουλμανοποίηση του Έβρου



"Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς ειπώθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες.

Είμαστε σίγουροι πάντως, πως οι γνωστοί κύκλοι, συνεχίζουν να παίζουν τα παιχνίδια τους με φόντο την Ελληνική Θράκη, σε χάρτη που την απεικονίζει ανεξάρτητη.
Άραγε, οι εκπρόσωποί μας θα καταλάβουν τι συμβαίνει ή θα συνεχίζουν να βλέπουν άλλους χάρτες κι όχι αυτούς που τυπώνονται πλέον βάση σχεδίου…;
Σας βάζουμε και τη σημαία για να σας διευκολύνουμε στο να καταλάβετε τι εννοούμε όταν γράφουμε για μουσουλμανοποίηση του Έβρου.
Τι άλλο να κάνουμε";


Πηγή: http://tomadakis.blogspot.com/

Χ.Α

Σημαία αίσχος, σημαία πρόκληση, σημαία επινόησης νοσηρών μυαλών. Μυαλά που επιβουλεύονται την ελληνικότητα της Θράκης, μυαλά που λειτουργούν όταν η Ελληνική πολιτεία κοιμάται, όταν οι τοπικές αρχές κάνουν πως δεν βλέπουν,
για μια χούφτα ψήφους.
Αποτελεί πρόκληση το γεγονός ότι συλλογικοί φορείς που λέγονται κόμματα να μην καταδικάζουν τέτοιες ενέργειες που υπονομεύουν την πατρίδα μας.
Μας βάζει σε σκέψεις το γεγονός ότι στο βωμό τον μικροκομματικών σκοπιμοτήτων δεν καταγγέλλονται ανθελληνικές ενέργειες.
Ερωτηματικά δημιουργούνται για την "ένοχη σιωπή" της Ελληνικής κυβέρνησης σε όλες τις προκλήσεις που λαμβάνουν χώρα στη Θράκη μας.