"Πέμπτη φάλαγγα". Νο 1

Επανερχόμαστε στον "μικρόκοσμό μας" τον Έβρο. Ο οποίος τελικά δεν είναι και τόσο μικρόκοσμος στη γεωπολιτική σκακιέρα, το αντίθετο θα έλεγα, με δεδομένο ότι είναι η πύλη της Ευρώπης προς την ανατολή και το αντίστροφο και επιπρόσθετα αποτελεί το κομβικό σημείο διέλευσης των αγωγών "Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη" και "South Stream", όπως και του ITGI. Αυτό το κομμάτι λοιπόν της Ελληνικής γης που πολλοί το "επιβουλεύονται και το διεκδικούν" απαιτεί τη δέουσα προσοχή από την Ελληνική πολιτεία, όπως και από όλους τους τοπικούς φορείς που υποτίθεται υπηρετούν το Έθνος μας... Ας σταματήσουν λοιπόν να "κοκκινοφεσόνονται", ας σκεφτούν εθνικά (όχι εθνικιστικά) και ας πράξουν πατριωτικά (όχι σοβινιστικά) χωρίς φόβο και πάθος.
Θα μου πείτε από ποιους κινδυνεύουμε; κι εγώ θα σας απαντήσω, εκτός από τους εξωτερικούς εχθρούς που κάνουν όρεξη για ανατροπές συνόρων, το ίδιο κινδυνεύουμε και από το "αυγό του φιδιού" που κάποιοι το αφήνουν να εκκολάπτεται χωρίς να μιλούν κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουν, ή από την "πέμπτη Φάλαγγα" εντός της επικράτειάς μας... Και ο νοών νοήτω.


Μία πολύ σοβαρή είδηση έως ανησυχητική είναι η παρακάτω που άντλησα από το πολύ ενημερωμένο ιστολόγιο φίλου bloger από τον Έβρο:
http://tomadakis.blogspot.com/2008/07/blog-post_4065.html

3 Ιουλ 2008

μουσουλμανοποίηση του Έβρου

Ποιος θα απαντήσει στο ερώτημα γιατί μουσουλμάνες της Ροδόπης και της Ξάνθης επιλέγουν το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης για να γεννήσουν;
Που εγγράφονται τα νεογέννητα;
Σε ποιο νομό δηλώνεται μόνιμη κατοικία;
Γιατί δεν παίρνουν θέση οι εκλεγμένοι άρχοντες του νομού;
Δεν ανησυχούν;
Δεν φοβούνται;
Ακόμα δεν έχουν καταλάβει το σχέδιο για αλλαγή της πληθυσμιακής σύνθεσης του νομού;
Σε ποια πατρίδα ζούμε;
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χ.Α
Είναι σίγουρο ότι διάφορα σκοτεινά κέντρα απεργάζονται πολλούς τρόπους ανατροπής του status quo της Θράκης μας και το ερώτημα που παραμένει πάντα επίκαιρο είναι: "Τι πράττει η Ελληνική πολιτεία μέσω των αρμόδιων υπουργείων της και οι (νόμιμες) τοπικές εξουσίες για να κόψουν την όρεξη σε όλα αυτά τα κέντρα, που μόνο σκοπό έχουν τον αποσυντονισμό και την ανατροπή της ελληνικότητας της περιοχής μας;"

Και για να μην παρεξηγηθώ τονίζω πως και οι μουσουλμάνοι αυτοί Έλληνες είναι, απλά με διαφορετικό θρήσκευμα το οποίο είναι και σεβαστό, το ζήτημα όμως είναι γιατί και πως κάποιοι τους χρησιμοποιούν για να κάνουν πράξη τα σκοτεινά τους σχέδια. Τα οποία είναι η μουσουλμανοποίηση αρχικά του Έβρου και κατόπιν οι παράλογες διεκδικήσεις στηριζόμενες στην δήθεν ύπαρξη και καταπίεση τουρκικής μειονότητας.