Οι υπερβολές και οι γελοιότητες για τη νύχτα των Ιμίων...










Θα μπορούσαν όλα αυτά να αποτελούν μια φανταστική ιστορία
και να βραβευτούν με το βραβείο φαντασίας.


Με ένα βαρύγδουπο τίτλο «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ»πριν τρεις εβδομάδες περίπου ξεκίνησε η Ζούγκλα του τηλεοπτικού “Ταρζάν” η αλλιώς Μάκη!

Η τρομερή αποκάλυψη με λίγα λόγια ήταν η εξής:
Κακώς κατηγορούσαμε επί 12 χρόνια τους φίλους μας τους Τούρκους ότι έριξαν το ελικόπτερο μας στα Ίμια με τους 3 ήρωες Γιαλοψό, Καραθανάση και Βλαχάκο! Οι καημένοι οι Τούρκοι τόσο καιρό διασύρονταν από τους συκοφάντες Έλληνες αφού η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική και ευτυχώς που υπάρχει ο ΜΑΚΗΣ πάντα να ξετρυπώνει την αλήθεια και να μας την πλασάρει για να μας ανοίγει τα μάτια!
Το ελικόπτερο λοιπόν δεν το έριξαν οι Τούρκοι, το έριξε ο ίδιος ο πιλότος του ελικοπτέρου ο Καραθανάσης γιατί έπαθε έμφραγμα την ώρα της αποστολής! Το βεβαίωσε αυτό ο ιατροδικαστής (τάδε) την έκθεση του οποίου απέκρυψε τόσο καιρό το μιαρό, κακόβουλο και σκοτεινό Ελληνικό κράτος για να ρίξει τις ευθύνες του θανάτου των ηρώων μας στους κακόμοιρους τους Τούρκους και να αποκρυφτεί έτσι η αλήθεια για να συκοφαντούνται και να παρουσιάζονται οι Τούρκοι ως δολοφόνοι!

Και ναι όλα αυτά ήταν η αποκάλυψη-βόμβα του Μάκη που για μία ακόμη φορά με το συγκλονιστικό αυτό ρεπορτάζ έπεισε όλους τους Έλληνες ότι τα ελικόπτερα μας πετούν με ένα κυβερνήτη μόνο και ο συγκυβερνήτης δε γνωρίζει από πιλοτάρισμα για να σώνει το σκάφος όταν πάθει κάτι ο κυβερνήτης, αφού ο συγκυβερνήτης εκτελεί χρέη αεροσυνοδού, δηλαδή φτιάχνει κάνα καφεδάκι η κάνα τσαγάκι για τον κυβερνήτη και λοιπούς παρευρισκόμενους στο σκάφος… Αλλά ξέχασα ειπώθηκε ότι και ο συγκυβερνήτης είχε πρόβλημα με το λαβύρινθο του αυτιού το οποίο είχε να κάνει με την ισορροπία. Και αυτός δηλαδή (ο συγκυβερνήτης) άρρωστος ήταν ο φουκαράς και έπεσε σε Vertigo! Όλοι όσοι επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο δηλαδή εκείνο το βράδυ στα Ίμια ήταν για το «Ανιάτων» και όχι για στρατιωτικές αποστολές!!!

Έτσι λοιπόν χάρις το Μάκη καταλάβαμε ότι οι τρεις ήρωες, δεν ήταν ήρωες, ήταν «μαϊμού» ήρωες και ότι οι Τούρκοι είναι καλά παιδιά και δεν πρέπει να τους κακοπαίρνουμε γιατί ποτέ δε φταίνε αυτοί, μόνο εμείς φταίμε πάντα και σε όλα!
Φυσικά οι περισσότεροι πολίτες που έχουν υπηρετήσει τη στρατιωτική τους θητεία στις διαβιβάσεις του Στρατού, στα τηλέτυπα ως κρυπτογράφοι και στα γραφεία σημάτων της Π. Αεροπορίας και του Π. Ναυτικού από το 1996 και μετά, βλέποντας την εκπομπή εκείνη πέθαναν στο γέλιο με την «αποκάλυψη – βόμβα» του Μάκη γιατί απλά πολλοί από αυτούς τους πολίτες που υπηρέτησαν σε αυτά τα πόστα, γνωρίζουν πολύ καλά την αλήθεια που έχει καταγραφεί στα «ZULU» σήματα και όχι μόνο, που διαχειρίστηκαν η απλά διάβασαν αργότερο μέσα από τα αρχεία των γραφείων σημάτων... όπως επίσης υπήρξαν και οι άλλοι που συμμετείχαν στην περισυλλογή των συντριμμιών του σκάφους και είδαν με τα μάτια τους αυτό που δεν έπρεπε να δουν!!!!

Βέβαια ο Μάκης δεν υπηρέτησε ποτέ για να γνωρίζει πράγματα και δεν υπηρέτησε ποτέ γιατί η κακιά και μαύρη χούντα (δεν διαφωνώ ότι ήταν κακιά και μαύρη) έβαλε φυλακή τον πατέρα του και δεν ήθελε να υπηρετήσει ένα κράτος χούντας. Αυτή ήταν η δικαιολογία που ο ίδιος έχει πει δημόσια μέσα από τις εκπομπές του. Οι άλλοι δηλαδή που υπηρέτησαν ήταν οι μαλάκες προφανώς, ο Μάκης ήταν ο έξυπνος…. Αλήθεια όμως το Ι5 του κυρίου Μάκη αν δεν κάνω λάθος ήταν «ψυχολογικό» όπως έχει πει και αν θυμάμαι καλά. Τότε πως οδηγάει Cayenne και μηχανές? Οι ψυχικά άρρωστοι επιτρέπεται να βγάζουν δίπλωμα οδήγησης? Προσοχή λοιπόν στο δρόμο γιατί κυκλοφορούν τρελοί.

Και θέλει ντε και καλά αυτός ο τύπος να πιστέψουμε σε όλες αυτές τις γελοιότητες που τις ονομάζει και αποκαλύψεις, στηριζόμενος λέει στην επιστημονική τεκμηρίωση ανθρώπων που δεν αμφισβητούνται με τίποτα και από κανέναν.... ΕΛΕΟΣ ρε Μάκη και σε είχα και σε εκτίμηση.
ίσως να φταίει το Ι5 για όλα αυτά που λες... Ίσως, ποιος ξέρει; Γιατί τι άλλο μπορώ να υποθέσω, ότι "εξυπηρετείς" κάτι άλλο ή κάποιους άλλους; Αποκλείεται...
Θεωρώ ότι ψεύδεσαι και ψεύδεσαι ασύστολα, μην ξεχνάς όμως ότι "πίσω από τα μεγάλα ψέματα κρύβονται μεγάλες αλήθειες" και λίγος σεβασμός σ' αυτούς τους πιλότους που έδωσαν τη ζωή τους για ένα ιδανικό που λέγεται πατρίδα δεν θα έβλαπτε.

Άντε και προσοχή με το αυτοκίνητο στο δρόμο...γιατί κι αυτό σαν τα ελικόπτερα είναι, μπορεί να προκαλέσει κανένα ατύχημα και μην παραμελείς πριν από κάθε επικίνδυνη αποστολή σου με το
"Cayenne" να επισκέπτεσαι καρδιολόγο και ΩΡΛ...