Τα ΚΑΚΑ "ΝΕΑ" από τη ΝΟΝΑ υπουργό... (Με τέτοιους πολιτικούς τι τους θες τους Σκοπιανούς)...




















"ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ"


Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη διέψευσε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο μετακίνησής της από το υπουργείο Εξωτερικών πριν βρεθεί λύση στο πρόβλημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και του Κυπριακού.

- ΩΧ, κι άλλη τρικλοποδιά στον Καραμανλή. Βέβαια τις τρικλοποδιές τις προωθούν και τις επιδιώκουν οι ΗΠΑ αφού ο "Kostas" κάνει όλα αυτά τα ανοίγματα με τους Ρώσους...
- Για το "Κυπριακό κατά Ντόρα" θα μιλήσουμε άλλη φορά.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, λύση στο Σκοπιανό αποτελεί το "ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" κάτι σαν "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" θα λέγαμε.
Tο χειρότερο βέβαια είναι ότι σύμφωνα με την ίδια, αυτή η λύση αποτελεί γεωγραφικό προσδιορισμό, (μήπως θα έπρεπε κάποιοι πολιτικοί μας να ξαναεκπαιδευτούν στις ορολογίες και στους προσδιορισμούς; Διότι το "ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" αποτελεί ιστορικό - χρονικό προσδιορισμό και όχι γεωγραφικό).

-Δηλαδή κάποιοι θα μας κάνουν να ξεχάσουμε και τη γραμματική που ξέρουμε.


Στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος (ΕΛ.ΤΥΠΟΣ) διαβάζουμε ότι η κ. Μπακογιάννη επανήλθε στο «Νέα Μακεδονία» λέγοντας ότι «έκανα μία εξήγηση για το τι περίπου θα πει Νέα Μακεδονία», εννοώντας ότι κατά την αντίληψή της το όνομα αυτό έχει γεωγραφικό προσδιορισμό, αφού «η παλαιά ήταν η ολόκληρη Μακεδονία και η νέα ένα κομμάτι της».
- Πως θα γίνει το ΝΕΟ ΠΑΛΙΟ και πως το ΠΑΛΙΟ ΝΕΟ μόνο ένας Μητσοτάκης ξέρει και η αντίληψή του/της το ορίζει ...
-Τέτοιος ενδοτισμός για τον πρωθυπουργικό θώκο έλεος πια, έλεος.
- Αν έχεις τέτοιους πολιτικούς τι τους θες τους Σκοπιανούς...

Βέβαια αυτό το όνομα δεν ακούστηκε ποτέ από τα χείλη του Πρωθυπουργού σαν λύση ονόματος, ούτε βεβαίως και από τον κυρίαρχο Ελληνικό λαό. Ως εκ τούτου λοιπόν δεν θα έπρεπε ο Καραμανλής να κόψει αυτό το "πιπίλισμα" και όλες αυτές τις "γαργάρες" περί "ΝΕΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" από τα χειλάκια της υπουργού του;;; Επίσης πρέπει να της δώσει να καταλάβει ότι η εξωτερική πολιτική δεν συνάδει με "πλαστικά χαμογελάκια" και με υπονόμευση του εθνικού μετώπου, το οποίο πρέπει να παραμείνει ΑΡΑΓΕΣ και αμετακίνητο στο θέμα τις ονομασίας των Σκοπίων...και όχι μόνο. Ειδάλλως το κύρος της χώρας μας πάει περίπατο το οποίο βέβαια έχει να κάνει και με την οικονομία και με την ανάπτυξη και με την κοινωνική συνοχή, για να μην πω ότι και αυτά ακόμη τα σύνορα της χώρας μας θα συνεχίσουν να αμφισβητούνται αφού μόνοι μας δίνουμε τροφή στις αλυτρωτικές βλέψεις των Σκοπιανών... (οι οποίοι Σλάβοι ήταν και Σλάβοι θα παραμείνουν και ουχί Μακεδόνες δηλαδή Έλληνες, άντε το πολύ πολύ Σλαβομακεδόνες. Βέβαια κάποιοι "νοήμονες" θέλουν να τους κάνουν Νεομακεδόνες)

- ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ........
-Επειδή κάποιοι παραποιούν την ιστορία δεν σημαίνει ότι κι εμείς πρέπει να παραποιούμε την ορολογία για να χρυσώσουμε το υπόθετο που κάποιοι άλλοι επιθυμούν να μας βάλουν για την αντιμετώπηση της ιστορικής αλήθειας και ιστορικής συνοχής του έθνους μας...
- Το καταλαβαίνετε αυτό όλοι οι εν δυνάμει Πρωθυπουργοί μας ή όχι;

-Τελειώνοντας - χαριτολογώντας και "χαμογελώντας" - θα πρότεινα να τους ονομάσουμε "New Macedonia.gr" ή ελληνιστί "ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΕΛΛΑΣ"
συμπληρώνοντας έτσι τη "διπλωματική τακτική" που βασίζεται στο: Χαμογελάστε είναι μεταδοτικό!!!

Και για να σοβαρευτούμε, όσον αφορά τα Σκόπια το "Vardarska" τους πάει καλύτερα το πολύ πολύ "Σλαβομακεδονία", για να τελειώνουμε κάποια στιγμή μ' αυτούς, αφού πρώτα τους ρίξουμε και καμιά "σφαλιάρα" γιατί πολύ τους έχουμε χαϊδέψει.-