"Πέμπτη Φάλαγγα Νο3". Μήπως το ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία;
























Μία εικόνα λένε είναι χίλιες λέξεις. Ο γράφων λέει, ότι οι δύο εικόνες είναι η επιβεβαίωση των χιλίων λέξεων.


Σύντροφοι, σας το έλεγα να ντύνεστε καλά όταν ταξιδεύετε βόρεια της Ελλάδας γιατί θα κρυώσετε και θα κολλήσετε και τον "ιό" στο ΚΚΕ. Όπερ και εγένετο... :)

Σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ πως περάσατε στο ταξιδάκι που πήγατε στη "Μακεδονία" προ μηνός; (καλά μην τρελαθούμε κιόλας, στη VARDARSKA πήγατε και χαμπάρι δεν πείρατε).

Αλέκο και Αλέξη, οι παραπάνω εικόνες δείχνουν ανθελληνικούς σχεδιασμούς και είναι ολοφάνερο πλέον ότι δεν πείθετε ούτε καν τους ίδιους σας τους εαυτούς.

Αλέκο και Αλέξη, ισχυρίζεστε ότι είστε κατά των εθνικιστών- μόνο κατά των Ελλήνων εθνικιστών-και αποδεικνύεστε υπερεθνικιστές όταν έχετε να κάνετε με την προπαγάνδα των Σκοπίων, αυτό μαρτυρεί η παραπάνω ανακοίνωση και φυσικά και το ταξιδάκι που διοργανώσατε...

Αλέκο και Αλέξη, τα Σκόπια έχουν αλυτρωτικές βλέψεις εναντίον της χώρας μας και εσείς ως ακραίοι υπερεθνικιστές προάσπισης των συμφερόντων και των αλυτρωτισμών των Σκοπίων σπεύδετε όχι μόνο να υιοθετήσετε την προπαγάνδα τους σε επίσημη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ αλλά έχετε βαλθεί να μας τρελάνετε κιόλας με την ασυνέπεια τόσο στα λόγια σας όσο και στις πράξεις σας.

Σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ σας προκαλώ να μου πείτε αν οι αγώνες των αριστερών στο παρελθόν ήταν ανθελληνικοί, αν στράφηκαν ποτέ εναντίον της πατρίδας μας και αν άδικα έχυσαν το αίμα τους για την Ελλάδα όπως την ξέρουμε σήμερα, για να απολαμβάνουμε όλοι μας την ελευθερία. Με τη μόνη διαφορά ότι εσείς αυτή την ελευθερία την χρησιμοποιείτε ως άλλοθι για να πείτε και να κάνετε ότι μπούρδα (με το συμπάθιο) σας κατέβει στο μυαλό... Παίζοντας τον ρόλο του δεκανικιού των υπερεθνικιστών σκοπιανών και τον ρόλο του δούρειου ίππου των πέραν του ατλαντικού φίλων τους, που θέλουν να παραποιήσουν την ιστορία μας και να κατακερματίσουν τη Χώρα μας.

Αλέκο, Αλέξη και λοιποί σύντροφοι, κάτι τελευταίο θα σας πω: Αυτό που κάνετε λέγεται «ψευτοπροοδευτισμός» και να θυμάστε ότι μπορείτε να κοροϊδεύετε λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά κανέναν για πάντα και προπάντων τον ίδιο σας τον εαυτό.

Η Ελλάδα θα ζήσει και χωρίς εσάς... το κατασκεύασμα αυτό των Σκοπίων δεν ξέρω τι θα απογίνει;....


Άντε και "καλή πατρίδα σύντροφοι"...