Στρατιωτικές προετοιμασίες του Ισραήλ και παγκόσμιος όλεθρος.

















Το Ισραήλ απάντησε και στρατιωτικά εναντίον της Τεχεράνης πραγματοποιώντας ασκήσεις επάνω από το Ιράκ, φυσικά με τη στήριξη των ΗΠΑ, ως απάντηση στην εκτόξευση των Ιρανικών πυραύλων shahab-3 τις προηγούμενες μέρες.

Στρατιωτικοί αναλυτές ερμηνεύουν την κίνηση του Ισραήλ ως προετοιμασία για χτύπημα κατά του Ιράν ίσως και εντός του καλοκαιριού.

Εύλογο είναι όλες αυτές οι απειλές και οι προετοιμασίες εκατέρωθεν να προκαλούν άνοδο στις τιμές του πετρελαίου (τα 147,25$ έφτασε σήμερα η τιμή ανά βαρέλι) με αποτέλεσμα οι κερδοσκοπία να χτυπά κόκκινο και οι κερδοσκόποι στην αναταραχή να χαίρονται, τους οποίους κανείς δεν μπορεί να τους "καταπολεμήσει". Το χειρότερο είναι ότι όλα αυτά μπορούν να προκαλέσουν ΧΑΟΣ στη Μέση Ανατολή με απρόβλεπτες παγκόσμιες συνέπειες.
Σε όλο αυτό το γαϊτανάκι των δηλώσεων και απειλών μπήκε και η Ρωσία κατηγορώντας για ακόμη μία φορά τις ΗΠΑ ότι εφόσον οι Ιρανικοί πύραυλοι shahab-3 έχουν βεληνεκές 2000km δεν έχει νόημα η εγκατάσταση αμερικανικής αντιπυραυλικής ασπίδας στην Τσεχία.
Ο όλεθρος, χωρίς να είμαι μηδενιστής, χτυπάει την πόρτα της ανθρωπότητας διότι η πολύπαθη Μέση Ανατολή είναι στα πρόθυρα ενός νέου και πιο επικίνδυνου με απρόβλεπτες διαστάσεις πολέμου.