Κάποιοι ΞΕΧΑΣΑΝ και κάποιοι άλλοι ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.















Ήταν 20 Ιούλη 2008, και κάποιοι ΞΕΧΑΣΑΝ την εισβολή...

34 ολόκληρα χρόνια μετά, Ελλάδα και Κύπρος ακόμα κηδεύουν τους νεκρούς τους.Όμως, ορισμένοι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων την πρόκριση της Εθνικής του μπάσκετ στο Πεκίνο.
Παρακμή!!! (τι άλλο να πούμε;)

Την ίδια ώρα ο κουμπάρος παραδίδει μαθήματα πρόκλησης στη μεγαλόνησο. Σε λίγο καιρό και στη Θράκη…
Και να το θυμηθείτε, αν ποτέ το στρατιωτικό (κεμαλικό) κατεστημένο στην Τουρκία εξαφανιστεί οι προκλήσεις και οι διεκδικήσεις του Ερντογάν και των ισλαμιστών εναντίον της χώρας μας θα είναι μεγαλύτερες. Και φυσικά η Ελλάδα δεν πρέπει να νομιμοποιήσει τις διεκδικήσεις αυτές εμμένοντας στην άποψη να ενταχθεί η Τουρκία στην Ε.Ε.
Εξάλλου αποδεικνύεται καθημερινά ότι το "θηρίο" δεν εξημερώνεται με το να επιμένουμε να τους εντάξουμε στους κόλπους της Ευρωπαϊκής οικογένειας. Αφήστε που
η Τουρκία διατηρεί στρατό κατοχής σε μια ευρωπαϊκή χώρα (την Κύπρο) και ως εκ τούτου θεωρώ πως δεν μπορεί να έχει θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως πλήρες μέλος. Ίσως μια ειδική σχέση της Τουρκίας με την Ευρώπη θα ήταν η καλύτερη λύση, υπό την προϋπόθεση να συμμορφωθούν απόλυτα με αυτό που λέγεται "ευρωπαϊκό κεκτημένο" και φυσικά να αποσύρουν τα στρατεύματα κατοχής από τη μεγαλόνησο, σε αντίθετη περίπτωση κόκκινη κάρτα και ΕΞΩ. Ας τελειώνουμε με τις προκλήσεις και τις απειλές τους, δεν θα βάλουμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα, πάει πολύ δε νομίζετε; Εξάλλου το έχουμε ξαναπεί:«Τι πράττει και πως πράττει η Ελλάδα στις απειλές της Τουρκίας; Ερώτημα φυσικά πολύπλοκο για να το αφήσουμε σε κάποιους "πολιτικάντηδες" να το κατανοήσουν και να το διαχειριστούν, βεβαίως είναι μια εξίσωση με έναν άγνωστο και ως εκ τούτου με πολύ απλή λύση...μια παράμετρος μας λείπει μόνο για την επίλυση του προβλήματος η οποία είναι η αποφασιστικότητα».

Ξεφύγαμε όμως λίγο...Και για να επιστρέψουμε στην επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο και στο γεγονός ότι κάποιοι δυστυχώς ΞΕΧΝΟΥΝ, οι διαχειριστές του Blog ΑΠΑΝΤΟΥΝ με την παρακάτω φωτογραφία:
.