Εδώ ΕΛΛΑΣ, Καλώς ήλθατε στον κόσμο των ψευδαισθήσεων...



Ψευδαίσθηση...Σαν να λέμε οικονομική κρίση στην Ελλάδα... Είμαστε το πιο πλούσιο φτωχό κράτος του κόσμου...Το γιατί; Ψάξτε την απάντηση στην ανεκμετάλλευτη ακίνητη περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου (300 δις Ε), στο ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ και στην ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΜΑΣ... Είμαστε το κράτος με τον πιο πλούσιο ορυκτό πλούτο (αυτά τα λέει το ΙΓΜΕ και καθηγητές πανεπιστημίων) χωρίς βαριά βιομηχανία κι αυτό διότι πρέπει να είμαστε τα "γκαρσόνια" των Ευρωπαίων, για να τους μαγειρεύουμε greek tzatziki kai musaka whit dance sirtaki... and souvlaki... (η βαριά μας λέει βιομηχανία είναι ο τουρισμός-μακακίες)
Για να μην πω για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΜΥΑΛΑ" τα οποία αφήνουμε να φεύγουν - σχεδόν τα διώχνουμε - και να διαπρέπουν στο εξωτερικό... Όλα αυτά είναι ο πλούτος μας και άλλα πολλά, τα οποία οι πολιτικοί και η πολιτική μας δεν ανακάλυψε ποτέ. Σχεδόν κάλυψε και συγκάλυψε βουτηγμένη σε μια ένοχη σιωπή... Σιωπή της λαμογιάς, της γρήγορης μπάζας και των ατιμώρητων εγκλημάτων στις πλάτες του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Ο γρίφος της ψευδαίσθησης ακόμη και τώρα, που ίσως είναι αργά, μπορεί να λυθεί... Πόρτες υπάρχουν... κάποιοι καλούνται να τις ανακαλύψουν και να τις ανοίξουν.