Φάλτσα ορχήστρα...

Άρχισαν τα "όργανα" των υποτιθέμενων προοδευτικών να παίζουν στη φάλτσα ορχήστρα τους. Είναι φοβερή η "πνευματική τρομοκρατία" που ασκούν χαρακτηρίζοντας τον πατριωτισμό ως εθνικισμό, ως σωβινισμό και μισαλλοδοξία... Έχουν βουλιάξει μέσα στη θολοκουλτούρα τους και προσπαθούν μέσα από το χειρισμό της ελληνικής γλώσσας να μας πουν ότι κάθε τι ελληνικό είναι συντηρητικό και αποτρόπαιο.
Βάλθηκαν να αποδείξουν ότι η κοινωνία μας θα πάει μπροστά μόνο αν εξοντώσουμε κάθε εθνική μας υπερηφάνεια και ευαισθησία. Θεωρούν ότι είναι δημοκρατικό να υποτάσσεται η πλειοψηφία του ελληνικού λαού στην ισχνή μειοψηφία...και στις αερολογίες του κάθε εθνομηδενιστή και ψευτοπροοδευτικού ατόμου.
Είναι τρομερό ως ελληνική κοινωνία να ανεχόμαστε όλους αυτούς τους "εφιάλτες" οι οποίοι θέλοντας να καλύψουν τα κόμπλεξ τους και τις τρύπες του μυαλού τους και όχι μόνο, μας έχουν φλομώσει στις "παπαρολογίες".

- Δε μου λέτε κ. Δήμου από που ως που ο κ. Παπανδρέου ζήτησε πιστοποιητικό εθνικών φρονημάτων από τον κ. Βαλλιανάτο; Και γιατί αντιδράσατε, επειδή του έκοψε το χαρτζιλίκι; (σιγά την καταπιεσμένη εργατική τάξη τύπου βαλιανάτου).
Μας παρουσιάζεται τον κ. Βαλλιανάτο λες και δούλευε σε σούπερ μάρκετ ή σε γυράδικο και τον απέλυσαν για τις ιδεολογικοπολιτικές του πεποιθήσεις. Ας σοβαρευτούμε λίγο!!!
Και τι θα πει "προσωπικές απόψεις" σε τόσο ευαίσθητα εθνικά θέματα, όταν είσαι σύμβουλος επικοινωνίας και "μανατζάρεις" υποτίθεται (με το αζημίωτο φυσικά-από τα λεφτά του φορολογούμενου ελληνικού λαού) έναν εν δυνάμει πρωθυπουργό, ο οποίος θα κληθεί αύριο να υπερασπιστεί πολιτικά την Ελλάδα από τους γύρω άρπαγες;
Ευτυχώς λοιπόν που ο κ. Παπανδρέου του έδειξε την πόρτα της εξόδου, ως όφειλε βέβαια απέναντι στους Έλληνες... Το θέμα όμως είναι να μην επιστρέψει αύριο από το παράθυρο...

Μάλλον κ. Δήμου δεν έχετε κατανοήσει τι σημαίνει εθνικό συμφέρον και εθνική υπερηφάνεια, γι' αυτό θα ήταν σωστό να σωπαίνεται, επίσης μην αγνοείτε ότι η σιωπή, ενίοτε, είναι χρυσός. Εξάλλου δεν έχουμε καταλάβει γιατί τα κάνετε όλα αυτά και θα μας επιτρέψετε να έχουμε τις επιφυλάξεις μας για το εάν άγεστε και φέρεστε από διάφορα εξωθεσμικά, ανθελληνικά κέντρα που μοναδικό σκοπό έχουν την "διάλυση" της Ελλάδας μας.


Διαβάστε παρακάτω το άρθρο στήριξης του κ. Δήμου στις ακρότητες του mr gay president Βαλλιανάτου.

Γράφει ο Ν. Δήμου

Τα πιστοποιητικά τρέλας ισχύουν;

Πιστοποιητικά εθνικών φρονημάτων;


Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είναι ένας ελευθερόφρων (που η πλειοψηφία αποκαλεί αιρετικό) ο οποίος επιβιώνει μέσα στην ασφυκτική επαρχιώτικη ατμόσφαιρα της χώρας μας, χάρη στο θάρρος και την αναμφισβήτητη ευφυΐα του. Ακόμα και όσοι διαφωνούν με τις απόψεις του θα έπρεπε να τιμούν το σθένος του να είναι ο εαυτός του. Είναι ακριβώς το αντίθετο του λαϊκιστή.
Γνωστές οι αιρετικές απόψεις του για πολλά θέματα. Ανάμεσα σε αυτά και τα αποκαλούμενα «εθνικά».
Ειδικά αυτές, για το «Μακεδονικό ζήτημα» και τις μειονότητες στην Ελλάδα, τις έχει εκφράσει στις εκπομπές του, στα άρθρα του, στο πρόσφατο βιβλίο του – ακόμα και στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το 2005, όταν χειροκροτήθηκε μιλώντας για τους αποκλεισμένους Έλληνες. (Ναι, ανάμεσά τους είχε αναφέρει και τους: «συμπολίτες μας Μακεδόνες»).

Τις ίδιες απόψεις εξέθεσε προχθές και σε ερώτηση μικρού τηλεοπτικού καναλιού. Διευκρινίζοντας ότι είναι προσωπικές και δεν εκφράζουν το ΠΑΣΟΚ στο οποίο εργάζεται ως σύμβουλος επικοινωνίας.
Και ξαφνικά, την άλλη μέρα, απολύεται από τον Γιώργο Παπανδρέου. Η ανακοίνωση του κόμματος λέει: «Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, με τις οποίες εξέφρασε προσωπικές πολιτικές του θέσεις για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, λόγοι δεοντολογίας επιβάλλουν τη διακοπή της επαγγελματικής σχέσης του με το ΠΑΣΟΚ».
Αδιανόητο! Απολύεται κάποιος επειδή «εξέφρασε προσωπικές θέσεις» που δεν άρεσαν στον εργοδότη. Ο οποίος (τι υποκρισία!) τις γνώριζε ήδη πολύ καλά.
Νέο εργασιακό ήθος. Ο συνεργάτης κρίνεται, όχι για την επαγγελματική του επάρκεια, αλλά για τις απόψεις του. Δεν μένει παρά να επανέλθουν τα πιστοποιητικά κοινωνικών (τώρα εθνικών) φρονημάτων.
Και να σκεφθεί κανείς ότι κάποτε είχα επαινέσει τον Γιώργο Παπανδρέου για το ανοιχτό του μυαλό και το ήθος του. Τώρα, λαϊκιστής. Τι κατάντια!

Υ. Γ. Και μη μου πείτε ότι το 90% των Ελλήνων διαφωνεί με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο. Η δημοκρατία φαίνεται ακριβώς εκεί!

Όχι, δεν είναι όπως νομίζετε κ. Δήμου... Το 99,999999% των Ελλήνων διαφωνεί με τις απόψεις της "συνομοταξίας σας". Να είστε σίγουρος γι' αυτό.
Εν κατακλείδι θεωρούμε ότι πρέπει να επανεξετάσετε και να αναθεωρήσετε πολλές από τις απόψεις σας στα συγκεκριμένα ζητήματα. Και μην αφήνετε άλλο την εμπάθειά σας και την παράξενη στάση σας σε κάθε τι ελληνικό να αδικεί το μυαλό και την ύπαρξή σας...

Και να σκεφθεί κανείς ότι κάποτε σας είχαμε επαινέσει κ. Νίκο Δήμου για το "ανοιχτό" σας μυαλό. Τώρα, λαϊκίζετε και ταυτίζεστε με κάθε τι
ψυχοπαθολογικό, κομπλεξικό και αρκούντως εμετικό (όπως λέει και ο φίλος μου ο Χρήστος-βλ. κρις κρις). Τι κατάντια!!!
Και κάτι ακόμα, "την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τους προδότες ουδείς".