Όταν οι σφαγείς μένουν ελεύθεροι...

Ενώ για τον μακαρίτη Μιλόσεβιτς, τον συλληφθέντα Κάρατζιτς και τον καταζητούμενο Μλάντιτς ισχύει η φράση Vae victis δηλαδή ΟΥΑΙ ΤΟΙΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙΣ...
Κάποια άλλα "λουλούδια" σήμερα παραμένουν ελεύθερα και δρουν ανενόχλητα...


Χασίμ Θάτσι.
Ένας εγκληματίας Ουτσεκάς (UCK) που τον έκαναν πρωθυπουργό του Κοσόβου.

H οργάνωση του Κοσοβάρου πρωθυπουργού πλούτιζε κάνοντας εμπόριο οργάνων, με νεφρά που αφαίρεσε από τουλάχιστον 300 Σέρβους αιχμαλώτους.



Οι αλβανόφωνοι Κοσοβάροι, κατά τη διάρκεια του πολέμου του 1999 έχουν διαπράξει πολλά εγκλήματα τα οποία δύσκολα βγαίνουν στο φως κι αν βγουν σκοπίμως ξεχνιούνται.
Ο UCK στον οποίο ήταν οπλαρχηγός στα νιάτα του ο Θάτσι έχει χαρακτηριστεί "τρομοκρατική οργάνωση".
Θα μπορούσε σήμερα ο Θάτσι αντί να είναι πρωθυπουργός του προτεκτοράτου που λέγεται Κόσοβο να δικαστεί για εγκλήματα πολέμου.
Ο UCK είναι γεγονός ότι έκανε εμπόριο όπλων, ναρκωτικών και λευκής σαρκός...δολοφονίες και ότι παράνομο μπορεί να φανταστεί κανείς, μέχρι και εμπορία ανθρώπινων οργάνων.


Ραμούς Χαραντινάι (κολλητός του Θάτσι).
Κατηγορήθηκε για 37 εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας - ανάμεσά τους καταδιώξεις αμάχων, δολοφονίες και βιασμούς, τα οποία φέρεται να διέπραξε στα τέλη της δεκαετίας του '90 όντας τότε στρατιωτικός διοικητής του αυτοαποκαλούμενου «Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου».

Ήταν υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Κοσόβου που οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου και αθωώθηκε. Η αθώωση του Χαραντινάι οφείλεται «αποκλειστικά και μόνο στο ότι δεν ήρθαν οι μάρτυρες κατηγορίας στο δικαστήριο». Και πως θα γινόταν άλλωστε αφού συνολικά εννιά μάρτυρες κατηγορίας του Χαραντινάι σκοτώθηκαν...
Άσπιλος, πλέον, επέστρεψε στην Πρίστινα και θα συνεχίσει την πολιτική σταδιοδρομία του.

Γκαφούρ Αντίλι, ο οποίος βρισκόταν στη λίστα τρομοκρατών που ανακοίνωσε το 2003 ο Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους. Αντίλι, άλλος ένα σφαγέας, πολιτικός εκπρόσωπος της ANUF (Αλβανικό Εθνικό Ενωτικό Μέτωπο).
Το 2003 συνελήφθη από την Αλβανική αστυνομία ως αρχηγός του Αλβανικού Εθνικού Στρατού (ΑΝΑ), ένας οργανισμός που έχει αναλάβει την ευθύνη σε μια σειρά βίαιων ενεργειών στο Κοσσυφοπέδιο και την ΠΓΔΜ, ιδίως κατά την περίοδο 2000 – 2003.
Σήμερα βρίσκεται ελεύθερος και συνεχίζει να δρα (με πονηρούς σκοπούς) για την "ένωση όπως λέει όλων των αλβανικών εδαφών", από την οποία δεν εξαιρούνται και εδάφη της Ελλάδας. (Τι μας λες ρε Αντίλι, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;)

Με αυτούς τους σφαγείς τι κάνει το Δικαστήριο της Χάγης, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Αμερική και η λεγόμενη διεθνής κοινότητα;

Τα στραβά μάτια;