Ο εχθρός είναι απέναντι και είναι ισχυρός - Ακούει κανείς; (φωτό)


Μία ημέρα μετά την κοινή άσκηση τουρκικών και αραβικών μαχητικών F-16 Και Mirage 2000-9, εντός του ελληνικού FIR και επάνω από την θαλάσσια περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας όπου η Άγκυρα ενεργώντας 100% πειρατικά έδωσε άδειες ερευνών για υδρογονάνθρακες, η ελληνική εθνική αφασία ασχολείται μόνο με το νερό που έριξε ο Κασιδιάρης στη Δούρου, την επίθεση στο κεφάλι του Κασιδιάρη από την Λ.Κανέλλη και τα χαστούκια του Κασιδιάρη στην Λ.Κανέλλη.

Την ώρα που ο εχθρός βρίσκεται ante portas, την ώρα που κατασκευάζει δεκάδες σύγχρονες γέφυρες διάβασης υδάτινων


κωλυμάτων (βλέπε Έβρος), την ώρα που ναυπηγεί υπερσύγχρονα αποβατικά και ένα LPD διαστάσεων μίνι αεροπλανοφόρου, την ώρα που φωνάζει "Ερχόμαστε!" εμείς δεν κοιτάμε έξω αυτό που έρχεται, κοιτάμε μέσα.

Ευτυχώς στη χώρα υπάρχει μια εγγύηση που λέγεται "'Ενοπλες Δυνάμεις" και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε, όσοι έχουμε μείνει ζωντανοί εγκεφαλικά (γιατί σήμερα αποδείχθηκε ότι πολλοί έχουν "κάψει εγκέφαλο") να προστατέψουμε το τελευταίο ανάχωμα πριν τον εθνικό ακρωτηριασμό.

Διότι οι πληροφορίες που έρχονται από "την άλλη πλευρά του λόφου" είναι άκρως ανησυχητικές, σε ότι αφορά την πολεμική της προπαρασκευή. Και δεν αναφερόμαστε την μακροπρόθεση προπαρασκευή, αλλά την βραχυπρόθεσμη.

Εικόνα 2009 δείχνουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις σε ότι αφορά τις κινήσεις του. Αλήθεια, πόσοι ξέρουν όλα τα γεγονότα του "καυτού" καλοκαιριού του 2009. Τότε που φτάσαμε τόσο κοντά στην σύγκρουση, όσο ποτέ άλλοτε μετά τα Ίμια. Ε, η ίδια εικόνα παρουσιάζεται και σήμερα. Μόνο τυχαίες δεν είναι οι συνεχείς ασκήσεις των ΕΔ εδώ και ένα μήνα.

Προειδοποιούν ότι υπάρχει ετοιμότητα, αλλά όλοι ξέρουν ότι αν έχει αποφασιστεί κάτι από την άλλη πλευρά οι προειδοποιήσεις δεν έχουν και μεγάλη αξία. Δύο ενεργοποιήσεις της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης και συνεχείς ασκήσεις και μάλιστα νυχτερινές που συνήθως αποφεύγονται για τον φόβο των ατυχημάτων από τις μονάδες των νησιών.

"Ο εχθρός είναι εκεί, κυρίες και κύριοι" φωνάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις με τον τρόπο τους. Ακούει κανείς;

Ας δούμε μερικές φωτό που εξασφαλίσαμε από ασκήσεις σε Σάμο και Λήμνο, ειδικών δυνάμεων και μηχανοκίνητου πεζικού. Προσέξτε την φωτό από την Λήμνο με την παγίδευση με εκρηκτικά δρόμου που οδηγεί από την ακτή στο εσωτερικό του νησιού...

Eπίσης τις νυχτερινές ενέργειες των αμφίβιων καταδροέων και τις στοχοποιήσεις των "εχθρικών" τεθωρακισμένων μέσα στη νύχτα.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image