Ολικό ξεβράκωμα της εθνοκτονικής τρόϊκα στην Ιρλανδία...

Στην Ιρλανδία υπάρχει δημοσιογραφία. Ολικό ξεβράκωμα της εθνοκτονικής τρόϊκα. Ο αγαπημένος Ιρλανδός δημοσιογράφος Vincent Browne εκθέτει ανεπανόρθωτα τον τραπεζίτη της ΕΚΤ Klaus Masuch,και δίνει ένα μάθημα για το πώς πρέπει να είναι ο αμερόληπτος δημοσιογράφος που σέβεται τον τόπο που του δίνει ζωή.
Αναλογιστείτε τη στάση των ελληνικών ΜΜΕ,που τρομοκρατούν το λαό μας,μεταδίδουν ειδήσεις που θέλουν οι ισχυροί,ασκούν προπαγάνδα και καταπίεση ενώ γλύφουν ασταμάτητα τους δολοφόνους των Ελλήνων. 
Όταν αποκατασταθεί η δικαιοσύνη στη χώρα μας,πρέπει να γίνει λόγος για ηθική αυτουργία κατά των Ελλήνων που αυτοκτονούν και εγκαταλείπουν την πατρίδα μας κάθε μέρα και πιό πολλοί.


ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Και οι δικοί μας δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ ασχολούνται με τον Κασιδιάρη, με την Κανέλη και με τη Δούρου... Με ένα ποτήρι νερό, με ένα δεξί κροσέ με εφημερίδα, με τρεισήμισι χαστούκια,  και με έναν ακατάσχετο οχετό προσβολών και ειρωνικών σχολίων. Μιλάμε, πολιτική με επίπεδο και δημοσιογραφία με κύρος!!! Δεν χάνουν την ευκαιρία του αποπροσανατολισμού με τίποτα οι "υπηρέτες" της ενημέρωσης.Πάντα πιστοί στο "καθήκον"!!! 
O tempora o mores!!!