Α.Τσίπρας προς μετανάστες: "Φέρτε τις οικογένειές σας"

 Να φέρουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους όσοι μετανάστες ζουν στην Ελλάδα προτείνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα» αναφέρει:

«Αν είναι κάποιος χρόνια στην Ελλάδα και εργάζεται πρέπει να έχει χαρτιά και ένα καθεστώς νόμιμης παραμονής. Το να μπορεί υπό τέτοιες συνθήκες να φέρει τη γυναίκα του και τα παιδιά του δεν είναι τόσο παράλογο.

Οι Έλληνες της Διασποράς απέκτησαν αυτό το δικαίωμα. Αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι τα παράνομα κυκλώματα που σχετίζονται με τη διακίνηση, την καταναγκαστική πορνεία, τα ναρκωτικά καθώς και το καθεστώς των ανθρώπων που εγκλωβίζονται στην Ελλάδα ενώ θέλουν να φύγουν στην κεντρική Ευρώπη και αποτελούν τη μεγάλη πλειονότητα των μεταναστών δίχως χαρτιά».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ελληνικής πολιτείας οι

μετανάστες που ζούν νόμιμα στην Ελλάδα ξεπερνούν τις 620.000. Αντιλαμβάνεται κανείς εαν μέρος αυτού του πληθυσμού αποφασίσει να φέρει στην Ελλάδα την 4 μελή ή και ακόμα 10μελή οικογένεια του, ποια θα είναι η πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας σε μερικά χρόνια ειδικά δε υπό τις οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε.

Επιπρόσθετα η ελληνική κοινωνία θα πρέπει να ετοιμαστεί για πραγματικά πιο άγριες καταστάσεις καθώς και τα πρόβλήματα της ανεργίας και της εγκληματικότητας θα αυξηθούν αφού οι άνθρωποι αυτοί προέρχονται από διαφορετικούς πολιτισμούς και δύσκολα θα προσαρμοστούν στην κοινωνία μας όπως έχει αποδειχτεί μέχρι σήμερα.

Στην ερώτηση αν σκοπεύει να διαλύσει τα ΜΑΤ και να αφοπλίσει την Αστυνομία, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απαντά: «Θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται η Αστυνομία να οπλοφορεί όταν περιφρουρεί διαδηλώσεις. Δεν είναι παράλογο. Ούτε είναι παράλογο το να πάψει η χρήση χημικών που απαγορεύονται από διεθνείς συνθήκες. Και επίσης δε χρειάζεται να έχουμε γιγάντιες ειδικές μονάδες με αποκλειστική αποστολή να δέρνουν».

Πηγή: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Πάμε γερά Αλέξη... μπορείς να αποτελειώσεις την Πατρίδα μας! (για να είμαστε ακριβοδίκαιοι άλλοι το ξεκίνησαν το κακό κι εσείς τόσα χρόνια απλά σιγοντάρατε). Μπορείς να κάνεις έναν τέλειο πολυπολιτισμικό αχταρμά στην Ελλάδα... χωρίς Ελλάδα... 
Πριν κάποιοι μιλούσαν για "παπανδρέλληνες" τώρα θέλεις να μιλάνε και για "τσιπρέλληνες"; Τόσο πολύ ζήλεψες τέτοια δόξα; 
Και για να 'χουμε καλό ρώτημα, δε μου λες βρε παλικάρι, χωρίς νομιμοποίηση και υπερπενταπλασιασμό των λαθροεισβολέων που θέλεις διακαώς να τους κάνεις και Έλληνες δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις "τα παράνομα κυκλώματα που σχετίζονται με τη διακίνηση, την καταναγκαστική πορνεία, τα ναρκωτικά καθώς και το καθεστώς των ανθρώπων που εγκλωβίζονται στην Ελλάδα...";;;
Τελικά κάτι μου λέει όσο περνάει ο καιρός ότι το μόνο που θα κάνεις αν ποτέ κυβερνήσεις αυτόν εδώ τον τόπο είναι η νομιμοποίηση των λαθροεισβολέων και ο πολλαπλασιασμός τους χωρίς μέτρο... μέχρι του σημείου που θα γίνουμε εμείς μειονότητα στην ίδια μας τη χώρα.