Λαθρομετανάστευση και εγκληματικότητα: Ανήκουστες καταστάσεις σε μια κοινωνία υπό κατάρρευση

Εικόνα πλήρους αποσύνθεσης στην ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών παρουσιάζει η χώρα με ένοπλες συμμορίες αλλοδαπών να κτυπούν όπου, όπως και όποτε θέλουν και μια ελληνική κοινωνία υπνωτισμένη ανήμπορη να αντιδράσει να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα.

Ότι και όπως να περιγράψει κανείς την κατάσταση είναι και πάλι λίγο μπροστά στην απερίγραπτη αυτή πραγματικότητα.
Ένα διαλυμένο, εγκληματικό και προδοτικό –ως προς την κληρονομιά αυτού του τόπου αλλά και τους Έλληνες τους ίδιους- κράτος έχει εκχωρήσει την Εθνική του κυριαρχία σε εκατομμύρια ξένων λαθρομεταναστών όπου μέσα από την κρίσιμη αυτή μάζα ξεπηδούν δεκάδες –εκατοντάδες όλα αυτά τα χρόνια- συμμορίες που δολοφονούν και καταληστεύουν ένα δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό εμποτισμένο με ένα αριστερής φιλοσοφίας ιδιότυπο κλινικής φύσεως μαζοχισμό του τύπου «σφάξε με αγά μου να αγιάσω».

Γιατί για την αριστερά και τον Συριζα πιο ειδικά Εθνική κυριαρχία υφίσταται –και αν υφίσταται αυτή τέλος πάντων- μόνο σε ότι αφορά μια ατελέσφορη «σύγκρουση» με την Ευρώπη. «Σύγκρουση» όμως όχι για την Εθνική κυριαρχία που τάχα επικαλείται, αλλά αντίθετα για την απομόνωση της χώρας, την «Αλβανοποίσή» της και στη συνέχεια για την εκποίησή της σε κάθε είδους πειραματισμούς.

Η έννοια όμως της Εθνικής κυριαρχίας για το Σύριζα στο αυτονόητο δηλαδή, στα σύνορα όπως συμβαίνει με κάθε χώρα του κόσμου που θέλει να σέβεται τους πολίτες της είναι παντελώς άγνωστη αν όχι αποκρουστική.

Είναι ανώφελο να αναφερθούμε σε όλα τα περιστατικά που συμβαίνουν καθημερινά σε όλη την επικράτεια που μόνο επικράτεια δεν είναι. Δολοφονίες, (Καισαριανή, Καβάλα), ξυλοδαρμοί μετά ληστείας (Λαμία) εισβολές σε σπίτια (Παιανία, Πικέμρι σήμερα από την ίδια συμμορία Αλβανών) που απορεί κανείς πως η κοινωνία πέρα από την ληστρική οικονομική επιδρομή που υφίσταται μπορεί και αντιμετωπίζει με τέτοια πραότητα τον «βιασμό» της, από τους αλλοδαπούς.

Αν και ποτέ δεν θεωρήσαμε τους χημικούς ψεκασμούς ως αλήθεια, η απάθεια και η αδιαφορία αυτή απέναντι στις ορδές των αλλοδαπών, μας κάνει να πιστέψουμε ακόμη και σε αυτό το ενδεχόμενο!

Ήδη μέσα στο 2012 μετράμε 21 θύματα από δολοφονίες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι από αλλοδαπούς ενώ στις υπόλοιπες περιπτώσεις όλα τα εγκλήματα έχουν τη σφραγίδα συμμοριών αλλοδαπών. Πόσο ανεκτικός ακόμη θα γίνει αυτός ο Έλληνας πολίτης, τον οποίο με «υπεράνθρωπες» προσπάθειες κόμματα της Αριστεράς προσπαθούν τον πείσουν ότι αυτό είναι κάτι περίπου φυσιολογικό η οικονομική κρίση ευθύνεται, και ότι αν δεν τα έκαναν αλλοδαποί θα τα έκαναν Έλληνες.

Τόση η διαστροφή της πραγματικότητας. Τόση η διαστροφή της πραγματικότητας που το κόμμα αυτό επιμένει για τη νομιμοποίηση όλων των αλλοδαπών στη χώρα, ακόμη και αυτών που είναι στις φυλακές!, την επανένωσή τους με τις οικογένειες τους, καλώντας δηλαδή όλο τους το σόι στην Ελλάδα και φυσικά μέτρα ala USA, -σιωπηλός αλλά σταθερός σύμμαχος του Σύριζα- για αυτόματη παραχώρηση ελληνικής υπηκοότητας σε όσα παιδιά αλλοδαπών γεννούνται εδώ!

Όσο για την κατάργηση του Δουβλίνο ΙΙ, για να επιτραπεί στους αλλοδαπούς να φύγουν από εδώ, εκτός του ότι καμιά ευρωπαϊκή χώρα δε θα τους δεχτεί γιατί απλά θα κλείσει τα σύνορά της με την Ελλάδα, θα «διαφημίσει» τη χώρα σε όλο τον κόσμο ως τράνζιτ σταθμός στην πλούσια Ευρώπη, καθώς εμείς δε θα ανήκουμε τότε εκεί. Ούτε ένα μέτρο για θωράκιση των συνόρων, ούτε ένα μέτρο για απελάσεις!

Αλλά για το «πρόγραμμα» του Σύριζα για τη λαθρομετανάστευση θα επανέλθουμε σύντομα με μια αναλυτική παρουσίαση.

Πηγή: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr