Η Δημοκρατία της Λιάνας Κανέλλη... (βίντεο)






Αυτό το μεγάλο μυαλό της πολιτικής, η μεγάλη Δημοκράτισσα... αυτή που έφαγε τις φάπες της προχθές από τον παλιοφασίστα όπως τον αποκάλεσε Κασιδιάρη είναι έτοιμη να ΣΦΑΞΕΙ τους "νεομπολσεβίκους" και τους *"Μενσεβίκους" (τους Μενσεβίκους, λέει, όταν έπρεπε τους έσφαξε και όταν θα 'ρθει η ώρα θα σφάξει κι άλλους... στην προκειμένη τον Γ. Βαρεμένο). 
Τι σικάτη ιδεολογική και συνάμα μαφιόζικη πρακτική!!! Μπράβο Λιάνα, σφάξτους όλους αφού δεν συμφωνούν μαζί σου... 
Η Η κυρά Κανέλλη δεν έχει κανένα πρόβλημα να σφάξει (ακούστε χροιά φώνης όταν λέει "κανένα πρόβλημα, μα κανένα πρόβλημα παλικαράκι μου")... 
Το να σφάξει θα πούνε κάποιοι είναι σχήμα λόγου. Το ζήτημα όμως είναι ότι η η Δημοκράτισσα Λιάνα τοποθετείται εμφυλιοπολεμικά, προκλητικά και φασιστικά απέναντι σε κάποιους με διαφορετικές ιδέες απ' αυτήν απειλώντας τους με "σφαγή". Τότε τι διαφορά έχει από τον Κασιδιάρη; Και από την άλλη, η υποκρισία των δημοσιογράφων περισσεύει (χαχαχα και μπουχουχου)... Αυτές οι κουβέντες της Λιάνας κύριοι δεν αποτελούν αντικείμενο χλευασμού και απόρριψης; Δεν επισείουν την παρέμβαση της δικαιοσύνης για προκλητική συμπεριφορά, για απειλή και για προσβολή των δημοκρατικών θεσμών; Μπράβο Λιάνα Δημοκράτισσα!!! Εύγε!!! Ας είν' καλά το κόμμα σου... και η παραφροσύνη σου. Και εφόσον είσαι έτοιμη ώστε να προκαλέσεις μία νέα σφαγή σε αντιφρονούντες, τότε μην λες τίποτα για τις σφαλιάρες που έφαγες από τον παλιοφασίστα όπως τον αποκάλεσες Κασιδιάρη!!! Σκέψου το γεγονός ότι μπορεί και να τις άξιζες. 


*"Μενσεβίκοι": http://www.ygeiaonline.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=34590:mensebikoi