Μια επικίνδυνη εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ


Είναι απορίας άξιο να μάθουμε επιτέλους σε ποιους ανόητους απευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με ταξιδιωτικά......

έγγραφα που θα παραχωρήσει στους μετανάστες. Ας το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή αυτό το ψέμα…

Το σχόλιο το διαβάσαμε σήμερα στο blog kolotoubes και σας το μεταφέρουμε διότι εκτιμάμε ότι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.



«Τα μοναδικά ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που μπορεί να εκδώσει το ελληνικό κράτος είναι τοΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ τύπου Σένγκεν και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ νέου τύπου…

Με κανένα άλλο έγγραφο δεν μπορεί να ταξιδέψει ελεύθερα στην ευρωπαϊκή ένωση ούτε ο Έλληνας αλλά ούτε και ο Αφγανός. Οτιδήποτε άλλο ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο υπόσχεται οτι θα εκδώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους λαθρομετανάστες, θα ήταν απλά ένα έγγραφο χωρίς καμία απολύτως αξία. Κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν θα το δεχόταν… Θα μας έστελναν πακέτο τους λαθρομετανάστες πίσω και θα πληρώναμε και την επιστροφή τους.

Για να γίνουμε πιο σαφείς… Ταξιδιωτικά έγγραφα μπορούν να πάρουν μόνον οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΙ. Εκτός εάν ο κ. Τσίπρας θέλει να μετατρέψει όλους τους λαθρομετανάστες σε έλληνες πολίτες!!!

Κατά συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να δώσει την ελληνική υπηκοότητα στους λαθρομετανάστες, να τους κάνει 100% έλληνες με ίσα δικαιώματα, με δικαίωμα ψήφου, με δικαίωμα να θέτει υποψηφιότητα για βουλευτής, δήμαρχος, στρατηγός κλπ (το σύνταγμα δεν προβλέπει κάτι άλλο, δηλαδή μισός Έλληνας η διαβατήριο μιας χρήσης).

Αν κάνει πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό το εφιαλτικό σενάριο( η μεγαλύτερη γονοκτονία όλων των εποχών) .. Το πολύ σε 5 χρόνια δεν θα υπάρχει το Ελληνικό Γένος… Αυτόματα οι νεοέλληνες (πακιστανοί) θα μπορούν να φέρνουν με τον νόμο ποια, και τις οικογένειες τους στην Ελλάδα…. Το κόστος για το κράτος θα είναι εξωπραγματικό.. Βάσει των στοιχείων του ΟΗΕ, 23 εκατομμύρια μετανάστες θα προσπαθήσουν να έρθουν στην Ευρώπη τα επόμενα 5 χρόνια.. Αν η Ελλάδα έχει ανοιχτή την πόρτα, οι μισοί από αυτούς προβλέπεται να καταλήξουν στην,, τωρινή,, χώρα μας… Η αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού θα είναι ραγδαία (σήμερα πεθαίνει ένας Έλληνας και γεννιέται μισός ενώ όταν πεθαίνει ένας πακιστανός γεννιούνται άλλοι πέντε).

Μετά, οι χριστιανοί θα εκδιωχτούν κακήν κακώς, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για αυτό…».

Πηγή: gkourou


θα τα λέμε μέχρι να διορθωθείτε κύριοι του συριζα... ή για να μην λένε όσοι πιστεύουν εύκολα σ' αυτά (τα οποία εκπέμπουν δήθεν προοδευτισμό) ότι δεν προειδοποιήσαμε...