ΣΥΡΙΖΑ: «Θα περικόψουμε τις εξοπλιστικές δαπάνες και… ας το ρισκάρουμε με την Τουρκία» ! (βίντεο)


Σε μία απίστευτη και επικίνδυνη για την ασφάλεια της χώρας ομολογία προχώρησε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χτες το βράδυ σε τηλεοπτικό εκπομπή. Όπως δήλωσε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ, διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Μπαλάφας ένας από τους τρόπους για την αντιμετώπιση του ενδεχόμενου διακοπής της χρηματοδότησης της χώρας μας από την ΕΕ είναι η περικοπή των δημοσίων δαπανών συμπεριλαμβανομένων των εξοπλιστικών.

Όπως με έμφαση δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Μπαλάφας το κόμμα του ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται όταν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας να προβεί σε «ισχυρότατη» όπως ανέφερε περικοπή των ήδη ανύπαρκτών εξοπλιστικών δαπανών.

Όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής ερώτησε τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «και με την Τουρκία τι κάνουμε», με περίσσεια ειλικρίνεια και χωρίς δεύτερη σκέψη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αφοπλιστικά «θα το ρισκάρουμε».

Μάλιστα για να γίνει κατανοητή η τοποθέτηση του επανέλαβε την απίστευτης ανευθυνότητας θέση του δύο φορές προφανώς μη έχοντας αντιληφτεί τα λόγια που μόλις είχε ξεστομίσει.

Αν και είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στο πρόγραμμα του όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας επιδιώκει την μείωση των αμυντικών δαπανών ποτέ κανένας δεν θα περίμενε ότι ένας πολιτικός που ανήκει σε ένα κόμμα το οποίο διεκδικεί την εξουσία να δήλωνε με άνεση ότι θα ρίσκαρε την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας για την υλοποίηση του οικονομικού προγράμματος του κόμματος του.

Και όλα αυτά τη στιγμή που χτές 24 Μαΐου οι Τούρκοι πραγματοποίησαν αποβατική άσκηση απέναντι από την Χιο… 

Δυστυχώς μπορούμε από τώρα να προβλέψουμε ποιος θα είναι ο πρώτος ηγέτης χώρας που θα στείλει συγχαρητήριο μήνυμα στην Αθήνα αν τελικά εκλεγεί και σχηματίσει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ…. μα φυσικά ο κύριος Ερντογάν

Και για του λόγου το αληθές ακολουθεί το σχετικό βίντεοΠηγή: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Mr Μπαλάφα έτσι σας είπαν τα αφεντικά σας να λέτε;  

Τι πίνετε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ;
Μα τόσο απάτριδες είστε τελικά;
Τόσο φθηνοί και αγνώμονες; Την προδοσία την έχετε στο αίμα σας; 
Αν μετά σας κατηγορήσουν για εθνομηδενισμό διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας και ξεσκίζετε το λαρύγγι σας να χαρακτηρίζετε τους άλλους φασίστες και εθνικιστές.

κ. Τσίπρα ακούς; Να τα χαίρεσαι αυτά τα μπουμπούκια με τέτοιες απόψεις. Να τη χαίρεστε τη νέα αριστερά σας... ή μήπως (η γνωστή δικαιολογία) ανήκει και αυτός σε κάποια συνιστώσα; 
Δεν του είπε κανείς του Μπαλάφα ότι από την άμυνα δεν υπάρχει κάτι άλλο να περικόψει; Δεν του είπε κανείς του γραικύλου ότι την Ελευθερία μας δεν την χαρίζουμε επειδή αυτός και οι όμοιοί του έχουν τέτοιου είδους εμμονές με την άμυνα της Πατρίδας μας... και ότι δεν ρισκάρουμε την εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα; Αν θέλει να κόψει, ας κόψει τη βουλευτική του αποζημίωση. Αν θέλει να ρισκάρει να ρισκάρει ότι είναι δικό του...(το σπίτι του, το εξοχικό του, την οικογένειά του, τα λεφτά του). Αν θέλει μπορεί να ρισκάρει τη ζωή του παίζοντας ρώσικη ρουλέτα, κανείς δεν θα του το αρνηθεί... Απεναντίας. 
Πρέπει να καταλάβει λοιπόν ο Μπαλάφας ότι την Ελλάδα δεν μπορεί να τη ρισκάρει, δεν θα την παίξει στα ζάρια... δεν του ανήκει. 


Ποια ασφάλεια μπορεί να αισθάνονται οι Έλληνες και ποια αποτρεπτική ικανότητα μπορεί να έχει η χώρα εάν υπονομεύεται το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και εάν επικρατούν απόψεις σαν κι αυτές του κ. Μπαλάφα;
Προφανώς από κάποιους οι κόκκινες γραμμές για την εθνική κυριαρχία ξαναχαράζονται αλλά μάλλον και η ίδια η εθνική κυριαρχία… αναθεωρείται. 


Αυτά κ. Τσίπρα είναι γελοιότητες και αερολογίες, κάποιος θα λεγε και φθηνές παπαρολογίες... Μαζέψτε αυτόν τον γραικύλο όσο είναι νωρίς...