ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΕΘΑ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΥΚ !!!

ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΙΟΘΕΤΕΙ... ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ! Δεν έχουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο για τους πουρναροκαλλιεργητές υπέρμαχους κάθε προοδευτικιάς και ανθελληνικής προπαγάνδας.

Διαβάστε μόνο τι αναφέρουν στο Δελτίο Τύπου τους, μιας και πολύ ενοχλήθηκαν με την τοποθέτηση του Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης:

"Η τοποθέτηση του στρατηγού Φραγκούλη στη θέση του υπηρεσιακού Υπουργού Άμυνας απέχει πολύ από το να θεωρηθεί μια απλή υπηρεσιακή διεκπεραίωση. Ο στρατηγός Φραγκούλης έχει πάρει θέση σε ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εξωτερικής πολιτικής, όταν προσέφερε υποστήριξη στους άνδρες των μονάδων υποβρύχιων καταστροφών που, υπερβαίνοντας κάθε έννοια υπηρεσιακής συμπεριφοράς, προκάλεσαν δημοσίως πρόβλημα στις σχέσεις της χώρας μας με γειτονικές χώρες. Ο εκ της Δικαιοσύνης προερχόμενος υπηρεσιακός πρωθυπουργός έχει ως υφιστάμενο του, έναν υπουργό ο οποίος έχει επικροτήσει την παραβίαση της νομιμότητας. Πόσο ασφαλής αισθάνεται ο ίδιος; Πόσο ασφαλείς μπορούμε να αισθανόμαστε όλοι μας; Από την Εκτελεστική Γραμματεία".
κι άλλα ΟΙΚΟμπουμπούκια που προσπαθούν να ανθίσουν εις βάρος της Ελλάδας... Εκλογές πλησιάζουν... μην ξεχάσουμε να σας ψηφίσουμε κι εσάς...Βρε δεν πάτε νααααααα... ποτίσετε τα πουρνάρια σας λέω γω!