Όταν οι Συριζαίοι έκλαιγαν για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης


 
Αυτοί είναι θαυμάστε τους!!!
Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ 12.03.2012

Ανακοίνωση Επιτροπής Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την οριστική απόρριψη από
τον Άρειο Πάγο αίτησης για νόμιμη αναγνώριση σωματείου της Ξάνθης κατά παράβαση
ρητής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει με ανησυχία το γεγονός ότι ο Άρειος Πάγος...απέρριψε την αίτηση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης για την αναγνώριση της ως νόμιμου σωματείου παρά την δικαίωσή της από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται άδικα και παράλογα η παραβίαση του στοιχειώδους συλλογικού δικαιώματος ελεύθερης ίδρυσης συλλόγων που προστατεύεται ρητά τόσο από το Σύνταγμα της Ελλάδας όσο και από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
Μάλιστα, είναι λυπηρό από τη σκοπιά της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι η αίτηση απορρίφθηκε με το σκεπτικό ότι οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου δεν είναι δεσμευτικές!! Όμως αυτή καθαυτή η άρνηση εφαρμογής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου συνιστά από μόνη της νέα παραβίαση της ΕΣΔΑ , δεδομένου ότι σύμφωνα με το άρθρο 46 της Σύμβασης, τα συμβαλλόμενα κράτη αναλαμβάνουν την υποχρέωση να συμμορφώνονται προς τις οριστικές αποφάσεις του Δικαστηρίου επί των διαφορών στις οποίες είναι διάδικοι.
Κατά συνέπεια, η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ καλεί την ελληνική Πολιτεία να πράξει τα δέοντα ώστε οι συμπολίτες μας της μειονότητας της Θράκης να μπορούν να απολαμβάνουν ισότιμα τα δικαιώματα που τους κατοχυρώνει το Σύνταγμα και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση.

To Γραφείο Τύπου

Ποια είναι η εθνικιστική "Τουρκική Ένωση Ξάνθης" και ποιοι την εκπροσωπούν;
Δείτε το video να φρικάρετε...
 

Πηγή: alexpolisonline

Τι θα πει "συλλογικό δικαίωμα ελεύθερης ίδρυσης συλλόγων" σύντροφοι του συριζα; 
Όταν αυτό το δικαίωμα το επικαλούνται κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι για να αμφισβητήσουν την Ελλάδα. 
Όταν αυτό το δικαίωμα καταστρατηγεί τη συνθήκη της Λωζάνης και υπονομεύει την εθνική και αυτήν ακόμη την εδαφική μας κυριαρχία. 
Όταν αυτό το δικαίωμα εξυπηρετεί και διαμορφώνεται από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής... 
Όταν αυτό το δικαίωμα είναι ο καταλύτης για την αμφισβήτηση της Ελληνικότητας της Θράκης. 
Όταν αυτό το δικαίωμα ανοίγει την όρεξη σε διάφορους κύκλους που ονειρεύονται ανεξάρτητη Θράκη ή συνδιοίκηση της περιοχής μας με την τουρκία. 
Έκτος αν όλα αυτά αποτελούν φασισμό από την πλευρά της Ελλάδος για εσάς εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ και δεν σας αγγίζουν καθόλου. 
Εκτός αν οι αποφάσεις του  Άρειου Πάγου, του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης της Ελλάδος, αποτελούν για εσάς παράνομα βουλεύματα.
΄Εκτός αν είστε αποφασισμένοι να παραδώσετε γη και ύδωρ σ' αυτούς που θέλουν να δουν τον εθνικό μας κορμό να διαμελίζεται...  
Δηλαδή για να 'χουμε καλό ρώτημα, αν κυβερνήσετε πως θα την καταντήσετε την Ελλάδα; Καλύτερα να μας το πείτε από τώρα για να μην μπαίνετε στον κόπο να φεύγετε κακήν κακώς αργότερα...


ΥΓ.
Η απορία που παραμένει και δεν μπορεί να απαντηθεί είναι ποιος αποτελεί την "πέμπτη φάλαγγα"; Εσείς "σύντροφοι" του συριζα ή αυτοί οι σύλλογοι που έχουν τις ευλογίες και τη σφραγίδα του τουρκικού προξενείου και της Άγκυρας;