Ago(νία) τους έπιασε πάλι τους γνωστούς άγνωστους θωλοκουλτουριάριδες για την απέλαση του Niko Ago

Τι είναι πάλι τούτο το "Νiko Ago"; Κάτι από αυγό του φιδιού μου κάνει...
Ααααααα τώρα θυμήθηκα: Ο αλβανός δημοσιογράφος, Νίκο Άγκο, που ήθελε να μας υποδείξει τι θα ψηφίσουμε και τι όχι, απελαύνεται από τη χώρα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.
Ο δημοσιογράφος είχε γίνει γνωστός κατηγορώντας και κατακρίνοντας κάθε τι...Ελληνικό, προτρέποντάς μας να γίνουμε όλοι μια άμορφη μάζα που να παρακαλάει να έρθουν περισσότεροι λαθραίοι στην Ελλάδα, ενώ έβλεπε παντού φαντάσματα και επανειλημμένα είχε καταγγείλει ότι δέχονταν απειλές, χωρίς ωστόσο τα 20 χρόνια που ήταν εδώ να τον πειράξει κανείς, είχε καταγγείλει ότι δεχόταν απειλές γι' αυτήν του τη δράση.
Μετά από είκοσι χρόνια διαμονής του Αλβανού στην Ελλάδα, και με το αιτιολογικό της απόκλισης από το "απαιτούμενο όριο ενσήμων" κατά την περίοδο 2007-08 o νόμος του Ελληνικού κράτους είναι σαφής και ορίζει "απέλαση". 


Λοιπόν, για πολλούς λόγους mr Ago πρέπει να εγκαταλείψεις αυτή τη χώρα... και πήγαινε να τα πεις αυτά στην Αλβανία. Και για όσους ξεσηκώνονται και θα ξεσηκωθούν για την παραμονή του ΜΕΓΑ Αλβανού δημοσιογράφου στη χώρα μας ένα να έχουν στο μυαλό τους "σεβασμός στους νόμους και στα ψηφίσματα του κράτους"...