Ανεπιθύμητος "εθνικιστής" ο Φ.Φράγκος για τους Οικολόγους! (βίντεο)


Θέμα παρουσίας του υπουργού Εθνικής Άμυνας Φ.Φράγκου στην κυβέρνηση έθεσαν οι Οικολόγοι σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Όπως ανέφερε η Ι. Κοντούλη «είπαμε κι ένα άσχημο αν θέλετε για μας σημείο, κάτι που μας στεναχωρεί πάρα πολύ: η παρουσία στην υπηρεσιακή Κυβέρνηση του στρατηγού Φραγκούλη. Για μας είναι μία κίνηση που θα έπρεπε να διορθωθεί γιατί όταν έχει υπερασπιστεί συνθήματα ιδιαίτερα εθνικιστικά, που θα έλεγα φέρουν πρόβλημα στην εξωτερική πολιτική της χώρας αυτός δε θα μπορεί να είναι υπουργός, κατά την άποψη μας, σε μία υπηρεσιακή Κυβέρνηση».

Nα μην ξεχάσουμε να ψηφίσουμε Οικολόγους και ΔΗΜΑΡ που συνεργάζεται μαζί τους. Και βέβαια μην ξεχάσουμε τον αγώνα των Οικολόγων υπέρ των Σκοπιανών και του Ουράνιου Τόξου. Αυτά για την ώρα.




"Ωραία η κυράτσα" φόρεσε την προβιά της δήθεν οικολογίας, τη μάσκα της πράσινης ανάπτυξης, πήρε και το ύφος το δήθεν προοδευτικό, προσπάθησε να συγκροτήσει το λόγο με τη σκέψη της (δεν τα κατάφερε όμως, διότι μας είπε "ξύλα πέτρες") και εξωτερίκευσε τις εμετικές της σκέψεις πετώντας τα αιχμηρά της βέλη εναντίον του Στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου... Ο στόχος βέβαια αυτών των απάτριδων πουρναροκαλλιεργητών υπερμάχων κάθε ανθελληνικής προπαγάνδας είναι η ίδια η Ελλάδα. Οι σκέψεις που εγείρονται όμως, είναι, ποιοι πάνε και ψηφίζουν τέτοια πολιτικά υποκείμενα και τους φορτώνεται η Πατρίδα μας στην πλάτη της;

Αλλά δεν φταίτε μόνον εσείς φταίνε κι αυτοί που σας δίνουν βήμα ώστε να πετάτε τα δηλητηριώδη βέλη σας...

Άκουσε κυρά μου, είσαι πολύ τίποτα για να πιάνεις το Στρατηγό Φραγκούλη στο στόμα σου. Είσαι πολύ μικρή για να καταγγέλεις αυτούς που υπηρέτησαν και υπηρετούν την Πατρίδα και σήκωσαν ψηλά την Ελληνική σημαία. Κρατήστε για τους εαυτούς σας, κατ' επίφαση οικολόγοι μου, τις δήθεν καταγγελτικές σας θέσεις. Η Ελλάδα μας χόρτασε από εφιάλτες και δοσίλογους- ρόλοι που μάθατε να υποδύεστε καλά, αλλά σας πήραμε χαμπάρι. Οι μάσκες έπεσαν... Ο φασισμός σας σε κάθε τι το Ελληνικό μας κάθετε λαιμό... Άντε τώρα να πλύνεις και κανένα πιάτο... με στάχτη όμως που είναι και οικολογική... και μετά πήγαινε να ποτίσεις τα πουρνάρια σου. Και άσε τους στρατηγούς, τους υπουργούς και την Ελλάδα ήσυχη... μπορεί να πορευτεί και χωρίς εσάς, ανιστόρητοι, χαβαλετζίδες ανθελληνοοικολόγοι μου με την προβιά του προοδευτισμού._