Η Τουρκία απέρριψε την μεσολάβηση των ΗΠΑ για την κρίση με Ισραήλ!

Η Τουρκία απέρριψε την μεσολάβηση των Ηνωμένων Πολιτειών για να επιλύσει την κρίση με το Ισραήλ και τραβάει τα πράγματα στα άκρα. Πριν λίγο ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Ahmet Davutoglou δήλωσε ότι «Δεν χρειαζόμαστε μεσολάβηση για το Ισραήλ, σε καμία περίπτωση», στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης από την κεντρική επαρχία Konya, όταν ερωτήθηκε να σχολιάσει την πιθανότητα οι ΗΠΑ να βοηθήσουν ώστε να επιλυθούν οι διαφορές της χώρας με το Ισραήλ.

«Δεν υπάρχει καμία κατάσταση για την οποία να χρειαζόμαστε διαιτησία. Οι απαιτήσεις της Τουρκίας είναι ξεκάθαρες εάν ο πρώην σύμμαχος Ισραήλ θέλει να βελτιωθούν οι σχέσεις», δήλωσε ο Davutoglou.

«Κανένας δεν θα πρέπει να επιχειρήσει να λύσει αυτό το ζήτημα», τόνισε, προσθέτοντας ότι οι τουρκό-ισραηλινές σχέσεις ίσως βρεθούν στην ατζέντα μεταξύ άλλων θεμάτων στη συνάντηση του Erdogan με τον Obama την επόμενη εβδομάδα.
«Οι Αμερικανοί είναι ίσως οι άνθρωποι που καταλαβαίνουν καλύτερα τη θέση της Τουρκίας σε αυτό το ζήτημα», δήλωσε.
Η Άγκυρα δείχνει να μην έχει ανάγκη κανένα και επιζητεί να "τιμωρήσει" το Ισραήλ... Αλαζονικός δρόμος, να δούμε που θα βγάλει την Α.Μεσόγειο!

Το τραβάνε το σχοινί... κακό του κεφαλιού τους