Ξεκίνησε την περιοδεία του στον Έβρο ο Πάνος Καμμένος... Επίθεση κατά πρακτόρων τουρκικού προξενείου


Στόχος του κινήματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» είναι να εκλεγεί πρώτη δύναμη στον ακριτικό νομό Έβρου, δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος Πάνος Καμμένος, ξεκινώντας το πρωί την προεκλογική εκστρατεία του από τον Εβρο, όπου είναι και υποψήφιος.
Στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, χαρακτήρισε την Θράκη ως μια πολύ ευαίσθητη περιοχή που δέχεται πόλεμο και αποτελεί στόχο, αφού, όπως είπε, οι προηγούμενες κυβερνήσεις με τις πολιτικές τους, την έχουν θέσει σε κίνδυνο.
Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματός του, στον Έβρο, σημείωσε ότι αυτή γίνεται για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και την προστασία των πολιτών της Θράκης, από την επίθεση που, σύμφωνα με τον ίδιο, δέχονται από τα οργανωμένα συμφέροντα του τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή.

Εξαπέλυσε επίθεση στο τουρκικό Προξενείο για τον ρόλο που,

όπως επισήμανε, επιχειρεί να παίξει στην περιοχή, αλλά και στα κόμματα που επιλέγουν υποψηφίους από τη μειονότητα, με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν ψήφους.

Τάχθηκε παράλληλα κατά της δημιουργίας Κέντρων Κράτησης Λαθρομεταναστών, τονίζοντας ότι η χώρα μας δεν μπορεί να είναι αποθήκη ανθρώπων και επισημαίνοντας ότι η λαθρομετανάστευση δεν είναι μόνο ελληνικό πρόβλημα, αλλά θέμα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, το σημαντικότερο είναι να υποχρεωθεί η Τουρκία να τηρήσει τις συμφωνίες επαναπροώθησης, που έχει υπογράψει με την Ευρώπη, ενώ συμπλήρωσε ότι για να δοθεί λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, θα πρέπει να καταργηθούν οι συνθήκες Σένγκεν και Δουβλίνο 2.

Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε το Διδυμότειχο, τα φυλάκια σε Σουφλί, Τυχερό και Φέρες, την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, περπάτησε στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και συνομίλησε με νέους, ενώ το μεσημέρι πραγματοποίησε επίσκεψη στο παιδικό χωριό SOS.

Αύριο θα περιοδεύσει σε στρατόπεδα στην Πλάτη, στις Καστανιές και στο Λαγό, ενώ θα επισκεφθεί και το σημείο που θα αναγερθεί ο Φράχτης στη Βύσσα.


Πηγή:faros24