Το Υπουργείο Εξωτερικών λέει στην Τουρκία να βγάλει τον… σκασμό!

Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, σχετικές με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, δήλωσε τα εξής:
«Ουδείς μπορεί να υποδεικνύει στην Ελλάδα τον τρόπο που θα ασκεί η ελληνική κυβέρνηση και γενικότερα το ελληνικό κράτος την εθνική κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Η Τουρκία ας κρατήσει τις υποδείξεις περί υπευθυνότητας για τον εαυτό της. Ουδέν περαιτέρω».
Υπενθυμίζουμε ότι το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών κατηγόρησε με ανακοίνωσή του αργά το Σάββατο τον υπουργό Εθνική Άμυνας Πάνο Καμμένο ότι «από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντά του έχει μία προκλητική συμπεριφορά απέναντι στην Τουρκία, και αυξάνει την ένταση στο Αιγαίο».



Ανεξαρτήτως κομματικής ή πολιτικής θέσης όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι με τέτοιες απαντήσεις... 
Ας νιώσουμε τουλάχιστον αξιοπρεπείς... και κάποιοι άλλοι από το παρελθόν και από το παρόν ας παίρνουν τουλάχιστον κάποια μαθήματα... 
Επίσης, αν η Άγκυρα ενοχλείται τόσο πολύ από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένο... Εεε τότε, έχουμε πραγματικά Υπουργό!!!