Μετά την Τουρκία το φοβικό σύνδρομο επηρεάζει και την εσωτερική ασφάλεια


Για άλλη μία φορά η ακαδημαϊκή κοινότητα και η ελληνική οικογένεια πληρώνει το κόστος της ανοχής της ελληνικής πολιτείας σε κοινούς εγκληματίες που λειτουργούν υπό το κάλυμμα των "επαναστατών" και των "υπερασπιστών" των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Με τα την καταστροφή δεκάδων κτιρίων στην Αθήνα, οι γνωστοί πια Έλληνες και Αλλοδαποί κουκουλοφόροι
εγκατέλειψαν την Νομική Σχολή της Αθήνας, αφού την χρησιμοποίησαν ως στρατηγείου τους από την περασμένη εβδομάδα που την είχαν καταλάβει, εις γνώση φυσικά των Αρχών.

Οι πρώην προστατευόμενοι των «προοδευτικών» τμημάτων της ελληνικής κοινωνίας ανταπέδωσαν την "φιλοξενία" που τους παρείχε η Νομική Σχολή, προκαλώντας καταστροφές τις οποίες φυσικά θα τις πληρώσει ο βαριά φορολογούμενος πολίτης για τον οποίο υποτίθεται ότι αγωνίζονται.

Σύμφωνα με τον απολογισμό των πρυτανικών αρχών, έχουν καταστραφεί όλες οι μικροφωνικές εγκαταστάσεις, έχουν κλαπεί όλα τα μικρόφωνα και δέκα από τους 16 προτζέκτορες. Επιπλέον, έχουν αφαιρεθεί όλοι οι πυροσβεστήρες.

Επιπλέον καταστροφές στο κτίριο σπασμένα μάρμαρα, υπολείμματα από φωτιές συμπληρώνουν το σκηνικό της καταστροφής που οι γνωστοί χούλιγκαν των γηπέδων και των δρόμων άφησαν πίσω τους. Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θ. Πελεγρίνης, εξέφρασε τη λύπη του διότι, «για μια ακόμη φορά η πολιτεία άφησε το δημόσιο πανεπιστήμιο στην τύχη του», τη στιγμή που το ακαδημαϊκό άσυλο δεν υπάρχει πια για πράξεις σαν και αυτές.

Μάλιστα, ο ίδιος υπενθυμίζει ότι, σε επιστολές του προς όλους τους αρμοδίους, είχε ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατούσε στη Νομική.

Τελικά από ότι φαίνεται το φοβικό σύνδρομο της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στην Τουρκία έχει διαμορφώσει ένα γενικότερο κλίμα φοβίας στην ελληνική πολιτική ελίτ, η οποία βρίσκεται να κρατείται όμηρος μερικών εκατοντάδων Ελλήνων και Αλλοδαπών χούλιγκαν, οι οποίοι για να είμαστε δίκαιοι δεν έχουν καμία σχέση με τους ιδεολόγους Αναρχικούς της δεκαετίας του 1980 και 1990.

Δυστυχώς η χώρα έχει αποκτήσει ένα εσωτερικό παράγοντα αποσταθεροποίησης, ο οποίος αφήνεται να
εκκολαφτεί και να μεγαλώσει στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας με την βοήθεια ακόμα και στοιχείων από γειτονικές χώρες όπως απέδειξαν οι ταραχές του Δεκεμβρίου του 2008.

Τό τι μπορούν να πράξουν αυτά τα στοιχεία δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να το αντιληφτεί κανείς, αρκεί να κατέβει μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και να δεί τι ακριβώς κατέστρεψαν οι νέοι αυτοί ανθέλληνες.