για την εισβολή...


Ας το δουν αυτό το βίντεο οι υποτιθέμενοι "ανθρωπιστές" κυρίως αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι κατηύθυναν σήμερα τους λαθρομετανάστες να κάνουν κατάληψη στη νομική σχολή (την άλλη φορά λέτε να τους δούμε στον Παρθενώνα;) ... Δηλαδή εισβολείς (οι ορδές των λαθρομεταναστών) που πετυχαίνουν το στόχο τους... Από δω και πέρα η συνέχιση της κατάληψης και της παραμονής τους, η μη σύλληψή τους και διωγμός τους από τη χώρα, θα μεταβληθούν σε «μπούσουλα» για επόμενες παρόμοιες εισβολές λαθρομεταναστών, οι οποίοι θα μπαίνουν στη χώρα και θα μετακινούνται ανέτως μέχρι του σημείου που θα τους έχει υποδειχθεί για να καταλάβουν…Επιπρόσθετα όλοι αυτοί οι εισβολείς διέλυσαν κάθε έννοια ασφάλειας και διαπόμπευσαν πανελλαδικά τα αρμόδια θεσμικά όργανα (αστυνομία κλπ).

Τραγέλαφος: 250 λαθρομετανάστες εκβιάζουν ένα κράτος ολόκληρο (κατά τα άλλα κυρίαρχο)... Φανταστείτε μία πιθανή έκρηξη λαθρομεταναστών και λοιπών στοιχείων στο κέντρο της Αθήνας... Όλο αυτό το σκηνικό με τους λαθραίους να κάνουν ότι θέλουν εντός της Ελληνικής επικράτειας συμβαίνει (θλίβομαι που το λέω) μόνο στη χώρα μου την Ελλάδα, αποτελεί μία βόμβα η οποία είναι έτοιμη να σκάσει...
Μακάρι να διαψευσθώ...
Καημένη Ελλάδα πως σε κατάντησαν έτσι;

Μία πρόταση, σε όλους αυτούς τους θολοκουλτουριάριδες που χρησιμοποιούν όλους αυτούς τους ανθρωπιστικούς εκβιασμούς για να μας πείσουν ότι η Ελλάδα θα είναι καλύτερη αν έχει όλες αυτές τις ορδές των παρανόμων, να τους πάρουν στο σπίτι τους ή να εγκαταλείψουν τη χώρα μαζί μ' αυτούς... και στις δύο περιπτώσεις μαζί θα είναι ας μην ανησυχούν.