Θίχτηκε ο Κουβέλης και η "δημοκρατική του αριστερά" από τη βράβευση της ηρωίδας δασκάλας κ. Χαράς Νικοπούλου από την Ακαδημία Αθηνών.


Ο Κ.Χαρδαβέλλας απαντά στην επίθεση Κουβέλη


Πριν από μερικούς μήνες ο Θεόδωρος Πάγκαλος, όταν "στριμώχτηκε" στη Βουλή για το θέμα των ελληνικών πετρελαίων το μόνο που βρήκε να κάνει ήταν να ειρωνευτεί την εκπομπή "Αθέατος Κόσμος" που έκανε την αποκάλυψη και να σχολιάσει ότι "ο μόνος που βρίσκει πετρέλαια είναι ο Χαρδαβέλλας σε μία εκπομπή, που λέγεται "Πύλες του Μυστηρίου". Λίγο καιρό αργότερα ο ίδιος αναγκαζόταν να ανακοινώσει τη δημιουργία φορέα για την αναζήτηση και διαχείριση του ελληνικού ορυκτού πλούτου.
Βαδίζοντας ακριβώς στα ίδια χνάρια με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ένα κόμμα που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2010 από βουλευτές του Συνασπισμού και ονομάζεται "Δημοκρατική Αριστερά", με επικεφαλής -δυστυχώς!!- έναν σπουδαίο άνθρωπο της Αριστεράς, τον Φώτη Κουβέλη, εξέδωσε σήμερα μία ανακοίνωση, αλά Πάγκαλο!
Αντικείμενό της είναι η βράβευση της δασκάλας του ‘Εβρου, κ.Χαράς Νικοπούλου από την Ακαδημία Αθηνών, με την οποία το κόμμα του κ.Κουβέλη διαφωνεί- και πολύ καλά κάνει και το δηλώνει δημοσίως.
Αντί όμως να εκφράσει αυτή τη διαφωνία με αξιοπρέπεια, "ο Τομέας Παιδείας της Δημοκρατικής Αριστεράς" επιλέγει την οδό της ειρωνείας προς το πρόσωπό μου- εκθέτοντας έτσι εκείνα τα μέλη του κόμματος που διαθέτουν πολιτικό ήθος, αξιοπρέπεια και... παιδεία! Μεταξύ άλλων, λοιπόν, αναφέρει:
" Η κ.Νικοπούλου, κατά τη θητεία της στο Μεγάλο Δέρειο του Νομού ‘Εβρου το 2004-08... διαφήμισε την εθνοσωτήρια δράση της σε τηλεοπτικές εκπομπές με εξειδίκευση στα UFO"!
Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι τι σχέση έχει η βράβευση της κ.Νικοπούλου από την Ακαδημία Αθηνών, με το γεγονός ότι ως δημοσιογράφος της έδωσα βήμα σε μία τηλεοπτική εκπομπή. Προφανώς οι κύριοι της "Δημοκρατικής Αριστεράς" θα προτιμούσαν να μη συμβεί αυτό - ιδιαιτέρως "προχωρημένη" άποψη για αριστερό κόμμα! Επιπλέον το κοινό γνωρίζει πολύ καλά ότι η Χαρά Νικοπούλου εμφανίστηκε στην εκπομπή "Αθέατος Κόσμος"- μία εκπομπή δημοσιογραφικής έρευνας και καταγγελίας που ουδεμία σχέση έχει με... UFO! Είναι η ίδια εκπομπή που "μπέρδεψε" και ο κ.Πάγκαλος- τυχαίο;;;;
Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι όλοι μας - και οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι - κρινόμαστε για τη δουλειά μας και το ήθος μας. Προσωπικά, δίνω εδώ και δεκαετίες εξετάσεις στο ελληνικό κοινό- και σίγουρα δεν περιμένω από την παρεούλα του "τομέα Παιδείας της Δημοκρατικής Αριστεράς" να μου πει αν περνάω τις εξετάσεις!
‘Οταν οι κύριοι της "Δημοκρατικής Αριστεράς" που υπογράφουν αυτές τις ανακοινώσεις, δώσουν τις δικές τους εξετάσεις και μπουν στο ελληνικό κοινοβούλιο κερδίζοντας ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ των πολιτών τις έδρες του κόμματός τους, θα μπορώ να τους αντιμετωπίσω ως εκφραστές της λαϊκής βούλησης. Μέχρι να συμβεί αυτό, αν υποθέσουμε ότι θα συμβεί ποτέ, εκφράζουν μόνο τους εαυτούς τους! Ευτυχώς, η αριστερά στην Ελλάδα, διαθέτει ήδη άξιους εκπροσώπους στη Βουλή που εκφράζουν τις πολιτικές αντιρρήσεις τους με ΗΘΟΣ!
Κώστας Χαρδαβέλλας


Ακολουθεί η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς:
"Η Ακαδημία Αθηνών στον αστερισμό του ακραίου εθνικισμού
Η βράβευση της εκπαιδευτικού Χαράς Νικοπούλου, κατά δήλωσιν εθνικίστριας, από την Ακαδημία Αθηνών εγείρει εύλογα ερωτήματα και ανησυχίες. Τι ακριβώς όμως επιβράβευσε η Ακαδημία;
Η κ. Νικοπούλου, κατά τη θητεία της στο Μεγάλο Δέρειο του Νομού 'Εβρου το 2004-08:
● αγνόησε τα αναλυτικά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας για τους μειονοτικούς
πληθυσμούς
● επιχείρησε να καταργήσει την εκπαίδευση στη μειονοτική γλώσσα
● χώρισε τους μαθητές της, βάσει θρησκευτικών και γλωσσικών διαφορών
● διαφήμισε την εθνοσωτήρια δράση της σε τηλεοπτικές εκπομπές με εξειδίκευση στα UFO
Η ηρωοποίηση της κ. Νικοπούλου γι’ αυτά της τα «κατορθώματα» οφείλεται σ’ όλους εκείνους που ταυτίζουν τον πατριωτισμό με την πατριδοκαπηλία. Είναι εξαιρετικά απογοητευτικό ότι το ανώτατο πνευματικό ίδρυμα της χώρας ευθυγραμμίστηκε μ’ αυτόν τον τυφλό εθνικισμό και προχώρησε στη βράβευση δημόσιου λειτουργού, η οποία στο όνομα των προσωπικών της πολιτικών πεποιθήσεων επιχείρησε να ακυρώσει κεντρικές πολιτικές της χώρας για την εκπαίδευση, το μειονοτικό ζήτημα και τις διεθνείς σχέσεις της χώρας."


Για δες μετάλλαξη η αριστερά και μάλιστα η "δημοκρατική"!!!... 
Βρε "αριστερίσκοι" που καταντήσατε "αστερίσκοι" ξεχάσατε πόσα ποτάμια αίμα έχουν χύσει και οι Έλληνες αριστεροί για το Έθνος και την Πατρίδα μας ενάντια σε κατακτητές και σε σφετεριστές της Δημοκρατίας; Τώρα τι πάθατε εσείς και βγάζετε φλύκταινες όταν ακούτε αυτές τις έννοιες; 
Αυτή σας η στάση, κύριοι, είναι τουλάχιστον ύποπτη...


κ. Χαρδαβέλα νομίζω πως είναι καιρός να ασχοληθείτε και με εκείνα τα UFO (sorry) της "δημοκρατικής αριστεράς" σε κάποια από τις εκπομπές σας...

Τι άλλο να πει κανείς εκτός από το ότι εκεί στη "δημοκρατική αριστερά" τα έχουν παίξει τελείως... Τόσος ξεπεσμός κ. Κουβέλη; Βρήκες ευκαιρία να πατήσεις την Πατρίδα μέσα από μία δασκάλα η οποία εφαρμόζοντας κατά γράμμα το σύνταγμα έκανε άψογα τη δουλειά της (όπως οφείλουν και όλοι οι δάσκαλοι της Πατρίδας μας να κάνουν) για να προβληθείς στο ανθελληνικό σινάφι σου και να κερδίσεις λίγα δευτερόλεπτα δημοσιότητας και για να θεωρείς ότι κάτι είπες; 

Τόσος ΞΕΠΕΣΜΟΣ και τόση μικροπρέπεια κ. Κουβέλη;

ΥΓ1
κ. Κουβέλη, το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος της Ελλάδας λέει το εξής: "Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες". Αυτό έκανε η Χαρά και γι' αυτό η Ακαδημία Αθηνών τη βράβευσε... Εσάς γιατί να σας πέφτει λόγος από τη στιγμή που ή δεν γνωρίζεται ή αγνοείτε σκοπίμως το Σύνταγμα (το οποίο και ορκιστήκατε να υπηρετήσετε ως πολιτικός);

Τώρα ποιος καταπατάει το σύνταγμα, τους νόμους και τους κανονισμούς φαίνεται... και προφανέστατα δεν είναι η Χαρά...
Τόσος ΞΕΠΕΣΜΟΣ και τόση άγνοια κ. Κουβέλη;

Όσο για τις έννοιες Πατρίδα και Έθνος (τα οποία εσάς σας προκαλούν αλλεργία, το οποίο προκύπτει από τα συμφραζόμενά σας άρα κατά δήλωσή σας) αφήστε τους υπόλοιπους να τις αισθάνονται βαθιά μέσα στο μυαλό και στην ψυχή τους και μη τους χρεώνετε τη λέξη πατριδοκαπηλία επειδή έτσι σας βολεύει... ώστε να έχετε την άνεση να υπερβαίνεται τα εσκαμμένα με τις "φωτισμένες" δηλώσεις σας.


ΥΓ2
κ. Κουβέλη να είστε σίγουρος ότι εσάς ούτε η Ακαδημία Αθηνών θα σας βραβεύσει ούτε ο Ελληνικός λαός θα σας επιβραβεύσει για τα "μαργαριτάρια" που βγάζετε ως δηλώσεις... και ξέρετε γιατί; διότι τελικά δεν το αξίζετε.-

ΥΓ3
κ. Χαρδαβέλα, 
όπως πάντα εύστοχος, συγχαρητήρια γι' αυτή την ηχηρή απάντηση  στην εκτρωματική δήλωση της απάτριδης παρεούλας του κ. Κουβέλη. 
Ειλικρινά μαζί σας!!!
X.A