ΑΠΟΡΙΕΣ!!!



ΑΠΟΡΙΑ

Η κυβέρνηση των Σκοπίων δημιούργησε τηλεοπτικό σποτ που εμφανίζει τον Μέγα Αλέξανδρο να επιτίθεται στα... Γαυγάμηλα. «Πιστεύω στον εαυτό μου, πιστεύω στη νίκη, εσύ είσαι η Μακεδονία», φέρεται να λέει ο Μέγας Αλέξανδρος ακολουθούμενος από μακεδονική φάλαγγα και μάλιστα μιλάει σε άπταιστα σλαβικά (ποιος ξέρει μπορεί να είχε πάρει το proficiency από τον Αριστοτέλη που υπήρξε δάσκαλός του).
Εύλογη λοιπόν η απορία που δημιουργείται... Δηλαδή τι θέλει να μας πει ο
Γκρουέφσκι, ότι είναι έτοιμοι οι σκοπιανοί και επαγρυπνούν για τη μεγάλη "επίθεση"; Κοίτα να δεις που πάει να το παίξει εκτός από ταχυδρόμος και "Σαακασβίλι των βαλκανίων" ο εθνικοπαράφρονας Νικολάκης. (Εδώ επιτρέψτε μου να γελάσω, χαχαχαχαχαχαχααχα)

Τελικά όπως το έχουμε ξαναπεί τις θέλουν τις σφαλιάρες τους και θα ησυχάσουν μια για πάντα.


ΑΠΟΡΙΑ

Γιατί η ελληνική κυβέρνηση παρόλο που βλέπει ότι οι Σκοπιανοί εθνικοπαράφρονες συνεχίζουν να προκαλούν, να προσπαθούν να σφετεριστούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας και να επιμένουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος μιλούσε σλαβικά, ενέκρινε τον Ιούλιο οικονομική βοήθεια ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ προς το κρατίδιο των Σκοπίων; Διαβάστε στο παρακάτω link της εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ":
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11807&subid=2&pubid=1538721&tag=7948
Γι' αυτούς τους γελοίους (λα)κεδόνες, Γιατί τελικά περί Μαλακεδόνων πρόκειται, υπάρχουν χρήματα, ενώ τους Έλληνες πρέπει να τους ξεζουμίσουν τα νέα φοροεισπραχτικά μέτρα με το πρόσχημα ότι υπάρχει μαύρη τρύπα στα ταμεία...
Ε! λοιπόν κύριοι πρέπει να σοβαρευτείτε. Γιατί δεν κλείνετε τα σύνορα, γιατί δεν αποσύρονται οι Ελληνικές επιχειρήσεις από τη Μαλακεδονία, γιατί δε τερματίζετε κάθε διπλωματική επαφή και διάλογο, πως διαφορετικά θα τους κάνουμε να θυμηθούν το πραγματικό όνομα τους Vardarska Banovina?
Με το να δίνουμε γη και ύδωρ μήπως και τους δελεάσουμε δεν καταφέρνουμε τίποτα περισσότερο από το να τους κάνουμε άκρως προκλητικούς και ανυπόφορους.