Τι θα ακούσουμε ακόμα;


Στο στόχαστρο και η Κέρκυρα…
Τώρα να αρχίσουμε να γελάμε να αρχίσουμε να κλαίμε, ή να αρχίσουμε να κοπανάμε τους αρχιπαραχαράκτες και τα λαμόγια της ιστορικής αλήθειας...και αυτούς που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και δεν αντιδρούν. Το κακό είναι ότι υπάρχουν τελικά πολλοί θολοκουλτουριάριδες και ανθέλληνες εντός της ελληνικής επικράτειας.

Τι κάνουν οι σπουδαίοι ΥΠΕΞ μας και διπλωμάτες μας στον ΟΗΕ;
Ξυπνήστε απ' το βαθύ λήθαργο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μην κυνηγάτε μόνο ψηφάκια.


Άρχισαν πάλι το βιολί τους οι σπουδαίοι εφευρέτες του "διαίρει και βασίλευε", πάγια τακτική που χρησιμοποιούσαν κατά την περίοδο της αποικιοκρατίας... Την οποία θέλουν και σήμερα να χρησιμοποιήσουν νομίζοντας ότι είμαστε οι "Μάο Μάο".
Ανεξαρτησία της Κέρκυρας βλέπει η εφημερίδα
Guardian! Μετά την Μακεδονία, την Ήπειρο (Τσαμουριά), την Θράκη, η "ανεξάρτητη" πολιτεία της Κρήτης και τις γκρίζες ζώνες του Αιγαίου, στο στόχαστρο μπαίνει η Κέρκυρα… (το μόνο που απομένει είναι να ζητήσουν και ανεξαρτησία με ξεχωριστή κυβέρνηση οι λαθρομετανάστες στο κέντρο της Αθήνας).
Σε μια μικρή ομάδα «αυτονομιστών της Κέρκυρας» δίνει βήμα η Γκάρντιαν σε ανταπόκριση της από την Ελλάδα. Τι θα ακούσουμε ακόμα. Μήπως είναι αλήθεια τελικά ότι η ανοησία δεν έχει όρια.
www.guardian.co.uk/world/2008/sep/26/greece
Μήπως κάποιοι στο ΥΠΕΞ πρέπει να ανασκουμποθουν;; Λέω γω τώρα! Αν δεν μπορείτε, αφήστε όλους εμάς που ενδιαφερόμαστε για την Ελλάδα να παίρνουμε τους
παχυλούς μισθούς σας και να κάνουμε το αυτονόητο.
ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

Υ.Γ. Επειδή όταν καείς απ' το χυλό φυσάς και το γιαούρτι τέτοιες ενέργειες που υπονομεύουν την ενότητα της πατρίδας μας θα πρέπει να κόβονται εν τη γεννέσι τους. Γιατί τώρα μπορεί κάποιοι να γελάνε αλλά δεν ξέρω αν θα γελάνε και τα παιδιά μας μετά από χρόνια ή θα μας βρίζουν που κοιμόμασταν.