"Να μοιράσουμε με Τουρκία τον ορυκτό (μας) πλούτο"! "Όμοιος ομοίω αεί πελάζει"


Ο Βουλευτής Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ προτείνει “Κοινοπραξία Ελλάδος – Τουρκίας” για τους υδρογονάνθρακες του Αιγαίου με την δικαιολογία ότι θα είναι πράξη αντίστασης, προς Ευρώπη και Αμερική.
Σε πρόσφατες δηλώσεις στον τοπικό Τύπο, ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τη συνεκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου στο Αιγαίο από την Ελλάδα και την Τουρκία, χαρακτηρίζοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτήν την εξέλιξη ως πράξη αντίστασης εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής που εκμεταλλεύονται όλα αυτά τα χρόνια κυρίως την Ελλάδα, όπως είπε.

Ο κ. Καραγιουσούφ, τονίζει μεταξύ των άλλων:

«Από τη στιγμή που η Ελλάδα αδυνατεί να αξιοποιήσει τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου, θα μπορούσε να έρθει σε συνεργασία, έτσι ώστε να μπορεί να έχει δικαιώματα και στην Προποντίδα και μέσα στην Τουρκία. Θα μπορούσε να γίνει μια κοινοπραξία Ελλάδας-Τουρκίας».

Και έτσι η Τουρκία θα πλουτίσει με ξένα (τα δικά μας) πετρέλαια. Ωραία τα έχουν υπολογίσει στην Ταουρκία αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ αφού ο κύριος βουλευτής δικός τους είναι.Είδατε πως λύνονται αμέσως τα προβλήματα; Απλά δείνεις τα μισά σου υπάρχοντα και λήγει το θέμα. Προσεχώς και τις γυναίκες μας.
 

Πηγή: Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Σώπα ρε Καραγιουσούφ τι μοιράζεις τα υπάρχοντα του μπαμπά σου;

Αλλά τι περιμένεις από έναν "δούρειο ίππο", από έναν υποψήφιο βουλευτή που οι αφίσες του είναι και στην τουρκική γλώσσα (σε ποιους να απευθύνεται άραγε;). Από έναν βουλευτή που υποστηρίζει πως υπάρχει τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα και θέλει εμμέσως πλην σαφώς να λέγεται τούρκος εν Ελλάδι... κι εμείς ας τον πληρώνουμε για βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου...
Τελικά, "όμοιος ομοίω αεί πελάζει"...

Τι συμβαίνει εκεί στον τΣΥΡΙΖΑ όποιος θέλει ότι θέλει λέει; όποιος θέλει ότι θέλει μοιράζει; ότι θέλει δίνει ότι θέλει ξεπουλάει;
Και η ηγεσία του τι κάνει κοιμάται όρθια;