ΕΛΛΗΝΙΚΗ (;) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ... Θεσπίζουν μέτρα προστασίας των "λάθρο" και "Παρατηρητήριο" καταγγελίας της ... Ελλάδας!

Έγινε κι αυτό: O γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γ. Σούρλας ανακοίνωσε την εφαρμογή ενός "πακέτου" μέτρων για την περίθαλψη και προστασία των ... λαθρομεταναστών από το ελληνικό κράτος!


Τα βασικά σημεία αυτού του σχεδίου:


1. Ορισμός εισαγγελέα για την εποπτεία των υποθέσεων φυλετικού μίσους, ρατσισμού και ξενοφοβίας. Μα, καλά οι λοιποί "απλοί" εισαγγελείς δεν αρκούν στο κράτος για τέτοια αδικήματα; Και θα
αναλαμβάνει υποθέσεις ρατσιστικών επιθέσεων κατά Ελλήνων ή απλά μόνο να αναλαμβάνει περιπτώσεις που οι ξένοι ξυλοκοπούνται ή κακοποιούνται, γενικά, μεταξύ τους; Γιατί περιστατικά ρατσιστικής βίας, από Έλληνες προς ξένους, όπως τα εννοούν, δεν υπάρχoυν καταγεγραμμένα, ούτε ένα. Αντίθετα περί τους 40 Έλληνες έχουν δολοφονηθεί από τις αρχές του 2012 από ξένους.


2. Εκπόνηση συγκεκριμένων νομοθετικών ρυθμίσεων για την καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας. Συμφωνούμε. Για ενθάρρυνση της ελληνολατρείας υπάρχει κάποιος να νομοθετήσει σχετικές ρυθμίσεις;


3. Ενημέρωση και επικοινωνία των αλλοδαπών με τις ελληνικές Αρχές με φυλλάδια και τηλεφωνικές γραμμές. Μόνο; Γιατί δεν χρησιμοποιούν και το ίντερνετ;


4. Σύσταση ενός ενιαίου Κρατικού Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας και τη δημιουργία ενιαίας βάσης δεδομένων με σκοπό την ενημέρωση των διεθνών οργανισμών και την παρακολούθηση της εξέλιξης των υποθέσεων. Έτσι μπράβο! Να δημιουργηθεί ένα κέντρο που οι λαθρομετανάστες θα διαματύρονται και εν συνεχεία οι Έλληνες θα καρφώνουν την Ελλάδα διεθνώς. Φοβερή ιδέα!


Στη συνέχεια ο κ. Σούρλας στη δήλωσή του καταφέρθηκε εναντίον ορισμένων που «έρχονται να ακυρώσουν αυτή την προσπάθεια με πράξεις βίας κατά των μεταναστών και των προσφύγων. Πρέπει να αντιληφθούν οι αυτουργοί αυτών των επιθέσεων και όσοι τους υποστηρίζουν ότι διαπράττουν εθνικό έγκλημα με τις απάνθρωπες και άνανδρες επιθέσεις τους σε ταλαιπωρημένους συνανθρώπους μας». Για ποιές πράξεις και ποιες επιθέσεις κατά αλλοδαπών δεν μας λέει. Διότι δεν έχει καταγραφεί ή για την ακρίβεια δεν έχει αποδειχθεί ούτε μία επίθεση Έλληνα σε νόμιμα διαβιούνται αλλοδαπό στην Ελλάδα.


Προφανώς, λοιπόν, εννοούν τους λαθρομετανάστες. Δηλαδή δεν φτάνει που τους αφήνουν και εισέρχονται παράνομα στην χώρα, θεσπίζουν και νόμους προστασίας τους!


Για την περίπτωση της εκδίωξης από την Ραφήνα των ξένων μικροπωλητών ή ανάλογες περιπτώσεις που έγιναν στο Μεσολόγγι, στην Καλαμάτα και αλλού να πούμε ότι ήταν ΟΛΟΙ λαθρομετανάστες και πουλούσαν ΟΛΟΙ πλαστά αντίγραφα είτε CD και DVD, είτε ειδών πολυτελείας, κοινώς μαϊμούδες. Κανίς δεν ασχολήθηκε με τους παράνομους που έκλεβαν το ελληνικό δημόσιο, όμως...


Και επειδή όλα αυτά βέβαια, υποτίθεται ότι γίνονται για να "φωτογραφίσουν" και να απομονώσουν την Χρυσή Αυγή (το ότι λαμβάνει 15% στις δημοσκοπήσεις τους "πονάει", αν είχαν 3-4% κανείς δεν θα ασχολείτο μαζί τους από την κυβέρνηση) να πούμε τα εξής:


Προστατεύοντας οι κυβερνητικοί τους λαθρομετανάστες και συκοφαντώντας  συστηματικά τους Έλληνες με "Παρατηρητήρια" και "κέντρα καταγραφής" δήθεν επιθέσεων, το μόνο που κάνουν είναι να ενισχύουν αυτούς που υποτίθεται θέλουν να κυνηγήσουν.


Και ενισχύουν ακόμα και ακραίες πολιτικές που έχει υιοθετήσει η Χρυσή Αυγή, που δεν συνάδουν με τον ελληνοχριστιανικό πολιτισμό, όπως η "Αιμοδοσία μόνο για Έλληνες" ή "Οι Γιατροί με σύνορα".


Από εκεί και πέρα, αν θέλει ο Σούρλας τους λαθρομετανάστες να τους πάρει στο σπίτι του στο Βόλο...κ. Σούρλα για τις επιθέσεις, τις κλοπές, τους βιασμούς και τις δολοφονίες κατά των Ελλήνων από παράνομους λαθροεισβολείς- λαθρομετανάστες έχεις να πεις κάτι;
Έστω κάτι για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων εντός της Πατρίδας τους;
Για το βιασμό και την κατάλυση της κοινωνικής, εθνικής και θρησκευτικής συνοχής της Ελλάδας μήπως να ψελίσεις κάτι ως θεσμικός παράγοντας της διαφάνειας και των διακαιωμάτων των ανθρώπων; Εκτός αν οι Έλληνες εντός Ελλάδας δεν είναι άνθρωποι...    

Σχόλιο από ανγνώστη του defencenet: «Τα ίδια έκανε και ο Αριστείδης Στεργιάδης Υπατος Αρμοστης στην Σμύρνη όταν η Σμύρνη ηταν Ελληνική.Μεροληπτούσε συνέχεια εναντίον των Ελλήνων και υπέρ των Τουρκων σε δικαστικές διαμάχες διενέξεις κάθε έιδους,κατηγορούσε το Χριστιανικό πληθυσμό,απενειμε χάρες σε Τουρκους εγκληματίες κλπ.Το αποτέλεσμα ήταν οι Τούρκοι να επικαλούνται τα στοιχεία που έδινε ο Στεργιάδης για να αποδείξουν οτι οι Τουρκοί καταπιέζονταν και διώκωνταν απο τους Ελληνες και οτι  η Ελληνική απόβαση στην Σμύρνη ήταν άδικη και αιτία πολλών δεινών ΚΑΙ για τους Χριστιανους και για τους Μωαμεθανούς.
Τι και εάν ο Ελληνικός στρατός είχε επιβάλει την τάξη και είχε φέρει ξανά την ηρεμία και γαλήνη στην Σμύρνη και τα περίχωρα της, διώκοντας τους Τσετες=Ενοπλους Ληστές οι οποίοι λυμαίνοντνα την χώρα μετα την κατάρευση του Ωθωμανικού κράτους.Για την ιστορία ο Στεργιάδης αυτή η τόσο αινιγματική αλλά και μισητή φιγούρα για τους Μικρασιάτες λίγο πριν την καταστροφη της Σμυρνης επιβιβαστηκε σε Γαλλικο πολεμικο και μετεβη στην Γαλλια οπου και εζησε μεχρι το τελος της ζωης του μην επιστρεφοντας ποτε στην Ελλαδα».