Φώσκολος: 600 δισ. ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας - ΒΙΝΤΕΟ


Κατηγορηματικά επιβεβαίωσε ο καθηγητής ορυκτών πόρων του πανεπιστημίου Κρήτης Αντώνης Φώσκολος, μιλώντας νωρίτερα στον Antenna, ότι οι έρευνες για τον φυσικό, υπόγειο πλούτο της Ελλάδας είναι σε καλό, ότι τα μηνύματα είναι αισιόδοξα και ότι "σύντομα θα χαρούμε".

Μίλησε για αξία 600 δισ. δολαρίων για τον ορυκτό πλούτο μόνο κάτω από την Κρήτη, από τα οποία "τα 420 δισ. θα πάρει κατευθείαν ο κ. Στουρνάρας"!


Συνέχισε λέγοντας ότι κάθε χρόνο θα παίρνει η Ελλάδα γύρω στα 12-15 δισ. δολάρια κι ότι θα δημιουργηθούν 500.000 θέσεις εργασίας.

Ειδικά για το φυσικό αέριο, είπε ο καθηγητής ότι υπάρχει η δυνατότητα η Ελλάδα να τροφοδοτεί την Ευρώπη για 120 χρόνια!Ακούστε προσεχτικά αυτά που λέει ο καθηγητής κ. Φώσκολος... και μιλάει μόνο για το κοίτασμα φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης δηλαδή 600 διςΕ και 500000 θέσεις εργασίας ώστε να αντληθούν. Ας μη μιλήσουμε για τα υπόλοιπα κοιτάσματα φυσικού πλούτου- ορυκτών και υδρογονανθράκων στην υπόλοιπη Ελλάδα... Και οι πολιτικοί μας μιλάνε ακόμη για χρεωκοπία της Πατρίδας μας... και ασχολούνται με τις "δόσεις" σαν να είναι πρεζόνια. Έλεος!!!