Βίντεο από την ''αντιρατσιστική'' στον Άγιο Παντελεήμονα - ''Δημοκράτες'' επιτέθηκαν σε κατοίκους επειδή είχαν στα μπαλκόνια τους το σύμβολο του ''φασισμού'': Την Ελληνική σημαία!!!


Δείτε το αισχρό αυτό βίντεο. Λαθρομετανάστες μαζί με τους επαγγελματίες "αλληλέγγυους" των ΜΚΟ του Π.Κωνσταντίνου.. Έχουν σταματήσει κάτω από σπίτια Ελλήνων τους απειλούν και τους πετάνε αντικείμενα...

Μόνο και μόνο επειδή έχουν κρεμασμένες στα μπαλκόνια τους Ελληνικές σημαίες..


Θα μου πείτε τι θα έπρεπε να γίνει; Πολύ απλά θα έπρεπε όλα αυτά τα "λουλούδια", εγχώρια και αλλοδαπά να συλληφθούν άμεσα για μίσος και περιφρόνηση κατά του Εθνικού μας συμβόλου. 

Ακούει κανείς εισαγγελέας;
Δεν θα έπρεπε να υπάρξει σε ένα τέτοιο περιστατικό αυτεπάγγελτη παρέμβαση; 

Διότι: Σύμφωνα με το άρθρο 181 του Ποινικού Κώδικα περί Προσβολής συμβόλων του ελληνικού Κράτους ισχύουν τα εξής: Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί καταστρέφει παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του Κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο (2) ετών.

Αρκετά με αυτούς που προσβάλλουν, μισούν και ενίοτε καίνε την Ελληνική Σημαία. Αυτή η σημαία ποτίστηκε με αίμα Ελλήνων, συμβολίζει όλους τους αγώνες του Έθνους για λευτεριά και Εθνική αξιοπρέπεια... Δεν μπορεί να γίνετε κουρέλι και πανί για φτύσιμο από παρόνομους λαθρομετανάστες και τα εγχώρια θολοκουλτουριάρικα δήθεν προοδευτικά τσιράκια τους -  Ως Εδώ και Μη Παρέκει!