Λέμε ΟΧΙ στο οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης της Ελλάδας

Σουφλί διαμαρτυρία 17-10-12

Και τις κλείσατε βρε φωστήρες κυβερνώντες τις δημόσιες υπηρεσίες στο Σουφλί... και εξοικονομήσατε 50-60-70 χιλ. ευρώ ετησίως... ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! Ξέρετε να κάνετε οικονομία εσείς... Οι κτιριακές εγκαταστάσεις των υπηρεσιών τι θα απογίνουν; Της ΔΟΥ, του ΙΚΑ, το ειρηνοδικείο, του ΟΤΕ παλαιότερα, ή του δασαρχείου και του πυροσβεστικού κλιμακίου αύριο και των σχολείων καθώς και του Κέντρου Υγείας μεθαύριο;(δεν θα αντέξετε, μάλλον θα τα βάλετε κι αυτά χέρι) Θα τις αφήσετε κουφάρια; θα τις κάνετε περιστερεώνες ή μήπως θα στεγάσετε μέσα λαθρομετανάστες- λαθροεισβολείς για να μπορούν αύριο να εργάζονται στις ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες), των τουρκικών κεφαλαίων με γερμανική μάσκα, που θέλετε να φτιάξετε στον Έβρο;... και αυτό όλο το πακέτο (για το καλό μας) θα το ονομάσετε ανάπτυξη!!! Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων κ. ορατοί αόρατοι ιθύνοντες- τροϊκανοσυγκυβερνώντες που το όνειρό σας είναι να καταντήσετε μεσαιωνική γαλέρα την ακριτική μας περιοχή κι εμάς κωπηλάτες... Σας ευχαριστούμε που το μέλημά σας είναι να ξεπουλήσετε την Εθνική μας κυριαρχία, την εδαφική μας ακεραιότητα, γκρεμίζοντας τις Θερμοπύλες του Ελληνισμού, τη Θράκη... Συνεχίστε την εθνοκτόνο πολιτική σας και φροντίστε τους εφαρμοστικούς νόμους που σας επέβαλαν να τους υπηρετήσετε μέχρι κεραίας, εξοντώστε τον Ελληνικό λαό (αυτό εκπαιδευτήκατε να κάνετε)... αλλά φροντίστε και το αύριο σας όταν αυτός ο λαός ξυπνήσει από τον μεταπολιτευτικό λήθαργο και την κατ' επίφαση δημοκρατία που του έχετε επιβάλει...
Ο Ελληνικός λαός ξέρει να λέει μεγάλα ΟΧΙ και να μάχεται γι' αυτά. Και για ακόμη μία φορά θα βροντοφωνάξει «ΟΧΙ στο οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης της Ελλάδας».  
Επίσης, σας υποσχόμαστε ότι θα φροντίσουμε να μη βγει αληθινό το σημερινό σύνθημα των πυροσβεστών του Σουφλίου που με αγωνία και πόνο φώναζαν στη συγκέντρωση- διαμαρτυρία κατά του μαρασμού του Σουφλίου και της Ελληνικής περιφέρειας: «Σήμερα εφορία, αύριο σχολεία, κλείστε τα στρατόπεδα να γίνουμε τουρκία». Όσο κι αν το θέλετε κι αν επιδιώκετε την Εθνοκτονία και τη συρρίκνωση του Ελληνισμού θα μας βρείτε μπροστά σας... Και τότε τρέξτε να κρυφτείτε... έχοντας στα αυτιά σας τον Εθνικό μας Ύμνο, που στεντόρεια, τα παιδιά της φιλαρμονικής του Σουφλίου σήμερα έπαιξαν στη διάρκεια της διαμαρτυρίας, δημιουργώντας ρίγη και υπερηφάνεια στους μετέχοντες!!!