Κάποιοι έμπασαν στην Πόλη τους οχτρούς...


 


Χ.Α
Φάμπρικα πολιτικής απάτης, ψεύδους, υποκρισίας, λοβιτούρας, Εθνικού διχασμού και πρακτικής ανθελληνισμού ήταν το πολιτικό κατεστημένο της μεταπολίτευσης... Βουτηγμένο μέσα σε μια αριστερίστικη θολοκουλτούρα του δήθεν προοδευτισμού και συνάμα φασισμού... Βλέπεις, έτσι βολεύονταν οι δήθεν προοδευτικοί (ακούγοντας επαναστάτη Νταλάρα και λοιπούς) και πλούτιζαν εις βάρος του λούμπεν λαού υπονομεύοντας το μέλλον του και την ανάπτυξή του... Και ήρθε εν κατακλείδι και το ΓΑΠ με τα "γαπάκια" του για να καταντήσει την Περήφανη Ελλάδα έναν γκρίζο χώρο με μπλε και ροζ κόκκους ονειρευόμενος πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα, υποστηρίζοντας σχέδια Ανάν και αραβική άνοιξη και όλους τους λαθροόρκ που βρόμισαν και δολοφονούν την Ελλάδα και τους Έλληνες δίνοντάς τους και Ιθαγένεια με ραγκουσονόμους... Χόρεψε και ζεϊμπεκιές μπροστά στον αγά, ονειρεύτηκε ελληνοτουρκικές φιλίες, έκανε και μυστική διπλωματία προσπαθώντας να χαρίσει στους αγάδες το Αιγαίο (σαν να είναι αυλή του). Τον ενόχλησε κάθε τι "Εθνικό" και το διέγραψε από τις ονομασίες υπουργείων και όχι μόνο (από τη συνείδηση του Έλληνα όμως δεν διαγράφεται ποτέ). Έβαλε και το κοριτσόπουλο των λεσχών να διαλύσει την Εθνική παιδεία... Είπε σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη γη ότι οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι, υπονόησε πως είναι τεμπέληδες (λες κι αυτός δούλεψε ποτέ στη ζωή του). Μιλούσε συνεχώς για χρεωκοπία και δημιουργούσε επί ένα "Σορρό" συναπτά έτη την ύφεση στην Ελλάδα σαν να ποντάρισε αυτός ή κάποιοι άλλοι στη χρεοκοπία της Χώρας παίζοντας CDS... 
Είπε ακόμη και κάτι πολύ τραγικό, πως ο ίδιος αισθάνεται πολίτης του κόσμου και πως επέλεξε να είναι Έλληνας (λες κι αυτό είναι κάτι σαν πουκάμισο με γραβάτα που επιλέγει να αγοράσει σε μπουτίκ του Κολωνακίου). 

Επίσης, Οι υποτακτικοί του επινόησαν δήθεν βατοπεδινά σκάνδαλα... για να τον κάνουν τιμητή της δικαιοσύνης, αλλά ανάθεμα αν κανείς κατάλαβε, ακόμη και ο ίδιος, τι ήταν αυτό το περίφημο σκάνδαλο. 
Επιπρόσθετα, αφού πρώτα  φώναξε ότι λεφτά υπάρχουν (δεν μας είπε όμως ότι είναι μέσα στις τσέπες του Έλληνα) και αφού διατυμπάνιζε ότι η Ελλάδα δεν έχει καθόλου ή σχεδόν καθόλου υδρογονάνθρακες μετά χάρισε τα "χρυσαφικά", τα "ασημικά" και τον Εθνικό μας πλούτο- ενεργειακό και μεταλλευτικό- μέσω της ψήφισης του μνημονίου στους Γερμανοκουτόφραγκους οι οποίοι παρέα με τον ευεργέτη τους ΓΑΠ και άλλους διεθνείς εγκληματίες τοκογλύφους φιλαράκια του καλά από τα παλιά, κατεύθασαν στην όμορφη Πατρίδα μας για να μας "σώσουν"...(φυσικά για να κερδίσουν ένα σκασμό λεφτά οι Γερμανοναζί και λοιποί). Και σαν να μην μας έφταναν όλα αυτά και η εξωτερική τρόικα, μας "έφερε" και την εσωτερική τρόικα εν είδει τριανδρίας για να μας κυβερνήσει... Τραγέλαφος! 
Και κάποιοι βασιλικότεροι του Βασιλέως, προκαλώντας, έλεγαν ότι το μνημόνιο είναι ευλογία και πως μαζί τα φάγαμε... Τελικά απεδείχθη πως το μνημόνιο ήταν "ευλογιά" και όχι ευλογία και πως δεν τα φάγαμε μαζί αλλά τα έφαγαν μόνοι τους και ακόμη συνεχίζουν να τα τρων... Δυστυχώς, δεν μπήκαν στην Πόλη οι οχτροί... κάποιοι τους έμπασαν! Όμως ξέχασαν πως σε κάθε ιστορική στιγμή της Ελλάδας πάντα υπήρχε ένας Μεγάλος Πατριώτης για να πει το «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» και πως κανείς δεν μάχεται και δεν παλεύει όπως ο Έλληνας!