Η Τουρκία θα στείλει ελικόπτερο να παραλάβει τον υπέρβαρο Κομοτηναίο!!!


Μεγάλη επικοινωνιακή φιέστα από πλευράς της Τουρκίας στην Κομοτηνή. Ειδικό αεροπλάνο ασθενοφόρο θα αποστείλει η... τουρκική κυβέρνηση τις αμέσως επόμενες εβδομάδες στην Κομοτηνή ώστε να μεταφέρει τον 49χρόνο Σερήφ, που ζυγίζει 400 κιλά και βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι του σπιτιού του, σε κλινική της Τουρκίας, ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως.

Αυτό δεσμεύτηκε κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της Τουρκικής κυβέρνησης κ. Μπεκίρ Μποζντάγ το μεσημέρι της Παρασκευής στην οικία του Σερήφ σε οικισμό της Κομοτηνής. Μάλιστα, ο ίδιος τηλεφώνησε κατά την παρουσία του στην οικία του Σερήφ στον Υπουργό Υγείας της Τουρκίας δίνοντας το τηλέφωνο στον 49χρόνο ώστε να συνομιλήσει μαζί του. Στο άκουσμα και μόνο της αρωγής που προσφέρει το Τουρκικό κράτος στον Σερήφ ο ίδιος ξέσπασε σε δάκρυα χαράς ευχαριστώντας τον κ. Μπεκίρ Μποζντάγ.

Υπενθυμίζεται πως την όλη πρωτοβουλία για τη συγκεκριμένη συνάντηση ανέλαβε και διοργάνωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν, μετά και τη δημοσιοποίηση του προβλήματος του Σερήφ από το ThrakiToday.com, πράξη που εγείρει εντόνως ερωτηματικά αναφορικά με τη σκοπιμότητά της καθώς θα περίμενε κανείς ο κ. Χατζηοσμάν, όντας Βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, να μεσολαβήσει ώστε να δώσει το Ελληνικό κράτος λύση στο πρόβλημα του Σερήφ και όχι να πρωτοστατεί σε επικοινωνιακή φιέστα της τουρκικής διπλωματίας.

thrakitoday.com


Πηγή: faros24.gr


Και ξαφνικά "κάηκαν" κάποιοι για την υγεία κάποιου Έλληνα μουσουλμάνου...
Και φυσικά το Ελληνικό κράτος κοιμάται... Που είναι οι θεσμοί του που θα μπορούσαν να σταματήσουν τέτοιες πρακτορικές ενέργειες; Τόσο μεγάλη είναι η λήθη; 

Τα Ελληνικά κόμματα πότε θα ξυπνήσουν; Πότε θα αποβάλλουν βουλευτές τους που λειτουργούν ανθελληνικά; Εξάλλου, είναι οι ίδιοι βουλευτές του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ που πληρώνει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ (και μάλιστα αδρά) κι αυτοί δηλώνουν και το παίζουν τούρκοι...