Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!!!


"Αυτή είναι η χώρα μας, η γη μας, και ο τρόπος ζωής μας, και εμείς θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία για να απολαύσετε όλα αυτά. Αλλά μόλις τελειώσετε τα παράπονα, τη γκρίνια για τη σημαία μας, τις χριστιανικές πεποιθήσεις μας, ή τον τρόπο ζωής μας, εγώ πολύ θα σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας, «το δικαίωμα να την εγκαταλείψετε" ανέφερε χαρακτηριστικά η πρωθυπουργός της Αυστραλία Τζούλια Γκίλαρντ.

«Αν δεν είστε ευχαριστημένοι από εδώ να φύγετε. Εμείς δεν σας αναγκάσαμε να έρθετε εδώ. Εσείς ζητήσατε να είσατε εδώ.» κατέληξε η Αυστραλιανή πολιτικός που ξεκίνησε τις αναφορές της σχετικά με την πρόθεση κάποιων μουσουλμών που θέλουν την εφαρμογή του νόμου της Σαρίας στην Αυστραλία. Μάλιστα υπογράμμισε ότι είναι υπέρ της παρακολούθησης των υφισταμένων τζαμιών από τις μυτικές υπηρεσίες της Αυστραλίας...



Αυτά να τα ακούν μερικοί και στο ELLADA...


Προφανώς, το ζήτημα καθώς επίσης και το καταδικαστέο, δεν είναι το γεγονός ότι είναι μουσουλμάνοι αυτοί οι οποίοι απευθύνεται η πρωθυπουργός κ. Τζούλια Γκίλαρντ , αλλά οι παράλογες απαιτήσεις τους απέναντι σε ένα κυρίαρχο κράτος με νόμους, κανόνες και ηθικές αρχές... Και το κράτος αυτό μέσω της πρωθυπουργού του κάνει τις υποδείξεις του και καλώς πράττει, σεβόμενο τον εαυτό του και τους πολίτες του! 
Τις πολιτείες που σε δέχονται και σε φιλοξενούν πρέπει να τις σέβεσαι όπως είναι και όπως σέβεσαι τον εαυτό σου, αλλιώς πραγματικά... «έχεις το δικαίωμα να τις εγκαταλείψεις».