Κάποιοι έσπειραν λαθρομετανάστες και θα θερίσουμε εγκληματικότητα...

Δεν είναι δυνατόν μερικοί "αλληλέγγυοι", υποτίθεται αριστεροί και τριακόσιοι λαθρομετανάστες, δήθεν απεργοί πείνας, να καταλύουν το σύνταγμα και τους νόμους, να εκβιάζουν την πολιτεία και το 99% του Ελληνικού λαού ζητώντας νομιμοποίηση στη χώρα μας. Η λύση είναι μία, σύμφωνα με το νόμο, δίωξη (για κακούργημα) των μεν για διευκόλυνση και διακίνηση των παράνομων στη χώρα μας και απέλαση των δε από τη χώρα μας και συνολικά όλων των παράνομα εισερχόμενων στην Ελλάδα, καθώς και σφράγισμα των συνόρων, όχι μόνο με φράχτες, αλλά με όλα τα μέσα διότι "δεν πάει άλλο με τους παράνομους μετανάστες"... όπως συνομολογούν όλες οι πολιτικές παρατάξεις, πλην εξαιρέσεων, και όπως, αν γινόταν δημοψήφισμα θα το έλεγε και το 99% των Ελλήνων.     
Κάτι μου λέει ότι κάτι βρωμάει, στην υπόθεση στήριξης των λαθρομεταναστών του μεγάρου Υπατία και όλων των υπόλοιπων "εισβολέων" στη χώρα μας, από τους θολοκουλτουριάριδες (να με συγχωρέσουν) της δήθεν αριστεράς (να με συγχωρήσει κι αυτή) (σ. αυτό που υπάρχει σήμερα είναι η καρικατούρα της αριστεράς, δεκανίκι της "νέας τάξης πραγμάτων")... Δυστυχώς, η "αριστερά" (ολόκληρου του φάσματος) σήμερα δεν έχει λύσεις, δεν μπορεί να πείσει, δεν μπορεί να εμπνεύσει. Στείρα γλώσσα, ξύλινος λόγος, ανθελληνισμός και μπόλικη πολυπολιτισμικότητα της έχουν μόνον απομείνει. (Θα τρίζουν τα κόκαλα των Αγωνιστών Αριστερών που έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία της Πατρίδα μας και για τη Δημοκρατία στην Ελλάδα).   
Είναι φως φανάρι τελικά ότι η περίφημη "επιτροπή αλληλεγγύης" για τα δικαιώματα των (ΛΑΘΡΟ)μεταναστών (του μεγάρου Υπατία και όχι μόνο) αποτελείται από εντολοδόχους που θέλουν να βλάψουν την Ελλάδα... Αφού, έννοιες και πράξεις αρνητικές τις παρουσιάζουν ως θετικές (έχουν γνώση αυτοί) και έννοιες θετικές τις παρουσιάζουν ως αρνητικές, ντύνοντας τες με το μανδύα του εθνικισμού και του ρατσισμού. Δηλαδή, όσοι δεν συμφωνούν με τα ιδεολογήματά τους είναι καθυστερημένοι και όσοι δεν ασπάζονται την παγκοσμιοποίησή τους και την πολυπολιτισμικότητα είναι συλλήβδην και αναφανδόν φασίστες. 
Επιπλέον  Πίσω από το προσωπείο του ανθρωπιστή, η "επιτροπή αλληλεγγύης για τους μετανάστες" (λαθρομετανάστες είπαμεεεε), κρύβει ένα βαθύ ρατσισμό για τους Έλληνες πολίτες και μια βαθιά περιφρόνηση για τους παράνομους μετανάστες, τους οποίους και χρησιμοποιούν για να κάνουν επίδειξη της δήθεν ιδεολογίας τους και να κάνουν πράξη τους σχεδιασμούς των εντολέων τους- αφεντικών τους... Αυτό το προδίδουν ξεκάθαρα οι πράξεις των δήθεν "ανθρωπιστών- ιδεολόγων"...   
Εν κατακλείδι, πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι έσπειραν λαθρομετανάστες και θα θερίσουμε εγκληματικότητα μέσα από έναν υποτιθέμενο ξεσηκωμό για τα δίκια των παράνομων στη χώρα μας... Προβοκάτσια να περιμένουμε και να ετοιμαζόμαστε... Το ερώτημα όμως είναι τι ετοιμάζουν και πόσο θλιβερή κατάληξη θα έχει η ιστορία, τόσο των απεργών πείνας του μεγάρου Υπατία όσο και της εισβολής των παράνομων στη χώρα μας και πόσο θα "στοιχίσει" στην πατρίδα μας;
Καημένη Ελλάδα, πως σε κατάντησαν έτσι... Λαθροκουρσευμένη και με ραγιαδισμό ντυμένη!!!




Πολύ Σωστή η "Ακριβοπούλου"...