Τον αφοπλισμό της Ελλάδας προτείνει ο τουρκόφιλος - εκτός από παιδόφιλος - Νταν Κον Μπεντίτ

ImageΕπανέρχεται ο λάτρης της παιδοφιλίας - κατά δική του δήλωση - ο ευρωβουλευτής Ντάνιελ Κον Μπετίτ, στις προτάσεις του για αφοπλισμό της Ελλάδας και  αποκαλεί "εθνικισμό" την ανάγκη της χώρας να προστατέψει το έδαφος και τα συμφέροντά της έναντι της Τουρκίας, σε συνέντευξη που δίνει στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία". Την ανάγκη της χώρας για ασφάλεια ο ευρωβουλευτής της αποδίδει σε "εθνικιστικά σύνδρομα" τα οποία προκαλούν "αγορές όπλων" όπως λέει. Για τους φρενήρεις εξοπλισμούς της Τουρκίας δεν λέει τίποτα...

Ε: Είναι εφικτή η πρότασή σας για μείωση των εξοπλισμών της Ελλάδας, με δεδομένες τις σχέσεις με την Τουρκία;
Α: Καταλαβαίνω, αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα της Ελλάδας και του ελληνικού εθνικισμού. Δεν χρειάζεστε τόσο στρατό. Το πρόβλημα με την Τουρκία δεν είναι στρατιωτικό. Ολα αυτά τα πολεμικά παιχνίδια ανήκουν στον περασμένο αιώνα. Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί χρειάζεται η Ελλάδα υποβρύχια; Για να πολεμήσει ποιον και πού;

Ε: Υπάρχουν διεκδικήσεις στο Αιγαίο και αμφισβητήσεις κυριαρχίας.

Α: Ελάτε τώρα! Ζούμε στον 21ο αιώνα. Πρέπει να σταματήσει αυτός ο εθνικισμός. Η Ευρωπαϊκή Ενωση πρέπει να εγγυηθεί τα ελληνικά σύνορα. Να μειώσετε το στρατό σας και υπάρχει πρόβλεψη για εγγύηση στη Συνθήκη της Λισαβόνας. Πρέπει με πολιτική πρωτοβουλία να υπάρξει μείωση των εξοπλισμών και αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από τη βόρεια Κύπρο.

E: Εχετε καταγγείλει στο Ευρωκοινοβούλιο τη Γερμανία και τη Γαλλία ότι πιέζουν την Ελλάδα για πωλήσεις όπλων τους. Α: Ναι, βεβαίως και τους έχω κριτικάρει, αλλά πουλάνε όπλα στη χώρα σας γιατί ο ελληνικός εθνικισμός τα αγοράζει. Σταματήστε να τα αγοράζετε και τότε δεν θα μπορούν να τα πουλάνε.
Ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων, Ντάνιελ Κον – Μπεντίτ προ μηνών είχε προτείνει στον Γάλλο πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί να βρει πολιτική πλατφόρμα για την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε., ούτως ώστε "να μειωθούν οι αμυντικές δαπάνες της Ελλάδας". Δηλαδή έχει αναλάβει εργολαβικά την αφοπλισμό της χώρας. Όπως είπε, "εάν υπάρξει προσέγγιση της Τουρκίας στην Ευρώπη και αφοπλισμός, ο ελληνικός προϋπολογισμός θα ανακουφιστεί, ο τουρκικός προϋπολογισμός θα ανακουφιστεί".
Σε άλλη ανάλογη παρέμβασή του ο Ντανιέλ στο Εΰρωκοινοβούλιο είχε επιτεθεί στον Μπαρόζο λέγοντας ότι: "Εξακολουθεί να αγνοεί τον ελέφαντα στο δωμάτιο σε σχέση με τα δημοσιονομικά προβλήματα της Ελλάδας: τον τεράστιο και περιττό στρατιωτικό προϋπολογισμό της".
Και μάλιστα είναι τόσο ξεκάθαρο το για ποιους δουλεύει ο «Πράσινος» - πρώην «κόκκινος» - Ντάνιελ, που δεν δίστασε να συμπεριλάβει στους υπαίτιους της κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας και την …Ελληνική Εκκλησία: "Περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ του ελληνικού προϋπολογισμού πηγαίνουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία" είπε.

Και όχι μόνο φιλότουρκος λομπίστας: Σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης στις 23 Απρίλίου 1982 έχει υπερασπιστεί δημοσίως την παιδοφιλία και τους παιδόφιλους (αηδιαστικό απόσπασμα των όσων είπε στην συνέντευξή του "Eίναι ωραίο να γδύνεται ένα 5χρονο κοριτσάκι. Aπίστευτα ερωτικό παιχνίδι")! Το 2001 είχε κατηγορηθεί ευθέως για παιδοφιλία, βάσει ενός βιβλίου του του 1975 (Le Grand Bazaar) όπου προέτρεπε ενήλικες να συνάπτουν ερωτικές σχέσεις με παιδιά! Σημείωση: Πριν γίνει ότι είναι διεύθυνε παιδικό σταθμό!

Ιδού και ένα άλλο απόσπασπα των παιδόφιλων απόψεων του, στα αγγλικά, για να μην θεωρηθεί ότι αλλοιώνουμε τα λεγόμενά του: “At nine in the morning, I join my eight little toddlers between the ages of 16 months and 2 years. I wash their butts, I tickle them, they tickle me and we cuddle. … You know, a child’s sexuality is a fantastic thing. You have to be honest and sincere. With the very young kids, it isn’t the same as it is with the four-to-six-year-olds. When a little, five-year-old girl starts undressing, it’s great, because it’s a game. It’s an incredibly erotic game.”



Το 1999 τάχθηκε υπερ των ΝΑΤΟϊκών βομβαρδισμών στην Γιουγκοσλαβία!


Ο "σύντροφος" Ντάνι Πούλησε ιδεολογία και δήθεν επαναστατικότητα κατά τον περιβόητο Μάη του '68 (ποια είναι τα αποτελέσματα εκείνης της εξέγερσης ουδείς γνωρίζει) για να ανταμειφθεί σήμερα με μία θέση (υψηλόμισθη) στο Ευρωκοινοβούλιο ως ευρωβουλευτής... (αναρωτιέμαι ποιοι είναι αυτοί οι παπάριδες που τον ψηφίζουν;)
Σήμερα μας κάνει μαθήματα εθνικής άμυνας και "αντιεθνικισμού"... Ποιος; Αυτός που δηλώνει παιδόφιλος... Αυτός που ήταν από τους πρώτους και δυναμικούς υποστηρικτές του βομβαρδισμού της Γιουγκοσλαβίας, αυτός που ψήφισε ώστε οι βόμβες να αφαιρέσουν ζωές κυρίως αθώων στη Γιουγκοσλαβία... Αυτός που θα έπρεπε να είναι φυλακή και ως παιδεραστής και ως εγκληματίας πολέμου... Σήμερα μας κάνει μαθήματα από τη θέση του ευρωβουλευτή. ΈΛΕΟΣ...
Αν δεν έχεις πατρίδα και δεν μπορείς να καταλάβεις τη σημασία και την έννοιά της κ. Ντάνι δεν μας ενδιαφέρει... 
Βγάλε τους ψυχαναγκασμούς σου αλλού... Μπορείς.