Έχουμε ΘΕΜΑ σήμερα...






Οι μάσκες έπεσαν!-εξάλλου και το καρναβάλι τελείωσε- Τι να πω εγώ τώρα ότι οι εχθροί του συστήματος πουλήθηκαν σε αυτό?…

12.800.000 ευρώ στοιχίζει ο συμβιβασμός των ασυμβίβαστων.


Αυτοί που δεν πουλούσαν το «Πρώτο Θέμα», αυτοί που το χάριζαν στην ΕΣΗΕΑ, αυτοί που εμφανίζονταν ως οι ασυμβίβαστοι πολέμιοι του εκδοτικού και οικονομικού κατεστημένου, πουλήθηκαν σε αυτό και, μάλιστα, σε μια από τις απεχθέστερες, μέχρι χθες, σε αυτούς δυνάμεις του: την Πήγασος Εκδοτική, του μεγαλοκατασκευαστή Γιώργου Μπόμπολα.(Ο κ. Μπόμπολας καλά έκανε επιχειρηματίας είναι άνθρωπος, ο άλλος-ο επαναστάτης- όμως? απλά τα 'κονόμησε με το μανιφέστο του...)
Η "Πήγασος" ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνητικό με τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο και προσύμφωνο με τους Θ. Αναστασιάδη και Α. Καραμήτσο για την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών της Αναπτυξιακής Α.Ε., της εταιρείας που εκδίδει το «Πρώτο Θέμα». Ειδικότερα η συμφωνία περιλαμβάνει:
* συμφωνητικό πώλησης του 40% που διέθετε στην εταιρεία ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος, αντί του… ευτελούς ποσού των 7.380.000 ευρώ.
* προσύμφωνο πώλησης του μισού ποσοστού του Θέμου Αναστασιάδη. Ο δημοσιογράφος διατηρεί το 20% και πουλά το άλλο 20%, αντί του… συμβολικού ποσού των 3.600.000 ευρώ. Το προσύμφωνο προβλέπει, επίσης, την πώληση του 10% των μετοχών του Αναστάσιου Καραμήτσου, ο οποίος διατηρεί 10%, αντί συνολικού τιμήματος 1.800.000 ευρώ.

Έτσι λοιπόν το "ΘΕΜΑ" δημιούργησε "κόντρα" και ευνοήθηκαν οι πάντες... οικονομικά φυσικά ... Μήπως κι εδώ ισχύει ο "χρυσός κανόνας" του χρηματιστηρίου: "Αγόραζε στη φήμη και πούλα στην είδηση"?
Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς... υπερΘΕΜΑτίσαμε την εφημερίδα και πήραμε θέση στην κόντρα τους, τασσόμενοι με τον έναν ή τον άλλον...

Άντε σε καλή μεριά... και θα περιμένουμε με αγωνία την επόμενη Κυριακή μαζί με την εφημερίδα και το DVD με την ταινία "η κόντρα ΘΕ.ΜΑ"...γιατί το άλλο αποκλείεται να το δούμε...