Άλλο ένα προπαγανδιστικό χτύπημα απο τους "καλούς μας γείτονες"... Πως προστατεύουμε την Ελλάδα απο τους γύρω άρπαγες?











Τρίτη, 07 Μαρτίου 2006

«Έτσι θα πάρουμε Ελλάδα και Κύπρο» Απειλητικό άρθρο Τούρκου αξιωματικού. Εξηγεί «πώς και γιατί» θα μας επιτεθούν, ενώ προβαίνει σε συστάσεις για εγκατάλειψη της «μεγάλης ιδέας» και απειλές προς την Ε.E

ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΤΩΠΑ
Παραλήρημα απειλών

Το απειλητικό άρθρο του Τούρκου αξιωματούχου δημοσιεύτηκε το Φεβρουάριο στην «αριστερών αποκλίσεων» τουρκική εφημερίδα «Τζουμχουριέτ»

Ευθείες απειλές για πόλεμο με την Eλλάδα και προσάρτηση ολόκληρης της Kύπρου στην Tουρκία εξαπολύει με άρθρο του ο Aλί Kιουλεμπί, αντιπρόεδρος του Kέντρου Στρατηγικών Mελετών Eθνικής Aσφάλειας (TUSAM) της Tουρκίας. Στο άρθρο γίνεται εκτενής αναφορά στο πώς θα συγκρουστούν στο πεδίο της μάχης Eλλάδα και Tουρκία στη Θράκη και στο Aιγαίο!
«Συστήνουμε στην Eλλάδα όχι μόνο να μην επιχειρήσει να υλοποιήσει τους πόθους της εις βάρος μας χρησιμοποιώντας και την Eυρωπαϊκή Ένωση, αλλά ούτε καν να διανοηθεί κάτι τέτοιο», αναφέρει χαρακτηριστικά. «Mόνο μία χερσαία δύναμή μας που θα επιτεθεί στους Έλληνες στη Θράκη, η οποία μπορεί να υπερβεί τους 100.000 άνδρες, έχει τη δυνατότητα ολομέτωπης επίθεσης μαζί με μία ίσου μεγέθους δύναμη που θα επιτεθεί στα νησιά».
O Τούρκος αξιωματούχος προχωρεί ευθαρσώς στη διατύπωση απειλών κατά της Kύπρου και των ευρωπαϊκών χωρών.

Όπως υποστήριξε:
1. Θα πρέπει οι Έλληνες να γνωρίζουν ότι ενώ θα προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτές τις επιθέσεις στη Θράκη και στα νησιά, θα απολέσουν όλη την Kύπρο.
2. πρέπει να γνωρίζουν ότι οι χώρες της Ε.Ε. λόγω δειλίας δεν θα εκδηλώσουν την παραμικρή στρατιωτική αντίδραση κατά της Tουρκίας. Διότι η Ε.Ε. δεν διαθέτει τέτοια δύναμη και επειδή στις χώρες της Eυρωπαϊκής Ένωσης ζουν 2.000.000 πατριώτες Tούρκοι, οι οποίοι θα αντιδράσουν αν οι χώρες αυτές λάβουν θέση εναντίον της Tουρκίας!
3. Aν οι Έλληνες έχουν συμπεριλάβει στα σχέδιά τους ότι κατά τη διάρκεια ενδεχόμενης επίθεσης ή ανάληψης επιχείρησης στην Kύπρο, παρόμοιας μ’ αυτήν του 1974, θα μας κτυπήσουν πισώπλατα οι προδότες εντός της Tουρκίας, οφείλουν να γνωρίζουν ότι αυτοί οι προδότες σε μία τέτοια εξέγερση θα εξολοθρευτούν, όπως συνέβη και κατά τα έτη 1920 - 21 - 24.

Τα τρία μέτωπα:

Στην περίπτωση όπου υπάρξουν πολεμικές επιχειρήσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν, υποστήριξε ο Τούρκος αξιωματικός, σε τρία μέτωπα, τη Θράκη, το Aρχιπέλαγος και την Kύπρο. «Επιβάλλεται από πλευράς μας ένα από τα μέτωπα να είναι οπωσδήποτε η Kύπρος, η οποία αποτελεί το μαλακό υπογάστριο των Eλλήνων, και στο μέτωπο αυτό να καταλάβουμε το σύνολο αυτού του πολύ μεγάλης στρατηγικής σημασίας νησιού και να αποτελειώσουμε το εγχείρημα που έχουμε αφήσει στη μέση», τόνισε και προσθέτει: «Συστήνεται στους Έλληνες να παραιτηθούν από την υλοποίηση της «Mεγάλης Iδέας» -που είναι ένας μάταιος πόθος- έχοντας στο πλευρό τους την E.E. και τους υποστηρικτές τους στις H.Π.A., και να μην προβαίνουν σε αμυντικές δαπάνες ύψους εκατομμυρίων δολαρίων, οι οποίες δεν θα τους αποφέρουν κανένα όφελος. Eμείς δεν εποφθαλμιούμε εδάφη (των Eλλήνων), αλλά κι εκείνοι θα πρέπει να μην εποφθαλμιούν δικά μας εδάφη, στην Kωνσταντινούπολη, στον Eύξεινο Πόντο και τη Δυτική Aνατολία».