Ο δήθεν ανθρωπισμός των δήθεν ανθρωπιστών...





 










Το "τερατώδες" 
δημιούργημα του "Φραγκεστάιν" τώρα στρέφεται εναντίον του δημιουργού του...
Τώρα αρχίζουν κάποιοι να καταλαβαίνουν πού οδηγούν οι πολιτικές "ανεκτικότητας", εις βάρος των γηγενών ευρωπαϊκών λαών, από τη στιγμή που άνοιξαν οι πύλες για την εισροή των δήθεν "προσφύγων", ανακάτεμα ισλαμοϋπανθρώπων, τζιχαντιστών, ακραίων μουσουλμάνων, που θέλουν την ιδεολογία τους (διότι το ισλάμ κοινωνικοπολιτική θεωρεία και ιδεολογία είναι και όχι απλά θρησκεία) να την κάνουν καθημερινότητα για όλους, ακόμη και για την Ευρώπη που τους ανέχτηκε και φιλοξένησε...
Από χθες όλοι οι Δυτικοί που εκθείαζαν την πολυπολιτισμικότητα και την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών μουσουλμάνων άλλαξαν "ρότα" και μιλούν έντονα και αποφασιστικά για αύξηση των μέτρων ασφαλείας και έλεγχο των συνόρων, πράγματα αυτονόητα που όποιος από εμάς τα ανέφερε πριν χαρακτηριζόταν αυτομάτως ως... "ρατσιστής".
Τώρα τι έγινε αγαπητοί μου ανθρωπιστές (ναι κυρίως εσείς εν Ελλάδι που δεν λέτε να πάρετε χαμπάρι τι συμβαίνει); Ξέρουμε, θα περιμένετε να ξεχαστούν όλα αυτά, μέχρι φυσικά να έρθουν τα επόμενα πολύ πιο σοβαρά, και θα πιαστείτε πάλι χέρι χέρι για να κλαίτε όλοι μαζί από δήθεν κατανόηση για το δράμα των λάθρο και από υπέρμετρο "ανθρωπισμό"... που δεν θα δείχνατε ούτε στα πιο ανθρωπιστικά σας όνειρα για τους αναξιοπαθούντες Έλληνες που βουλιάζουν στην κρίση, που χάνουν τις δουλειές και τις περιουσίες τους, που αναγκάζονται να φύγουν από την Πατρίδα, που αυτοκτονούν, που δεν έχουν όνειρα και ελπίδα και ασθενούν ψυχικά και σωματικά... και κάπως έτσι γίνεστε οι χρήσιμοι ηλίθιοι και κάνετε το χατίρι αυτών που θέλουν να αφανίσουν το Έθνος μας μέσω του καλά οργανωμένου σχεδίου "αντικατάστασης και ανάμειξης του πληθυσμού"...ευαισθητούληδες ανθρωπιστές μας, φαρισαίοι υποκριτές!