Κ. Ατατούρκ: "Πουλούσε τα οστά των θυμάτων του"Αν δημιουργήσουμε ένα μουσείο με τις θηριωδίες και τα εγκλήματα του Κεμάλ θα ήθελα να ξέρω ποιος "πολιτικός" Έλλην ή κάποιος άλλος λάτρης της ελληνοτουρκικής φιλίας θα κόψει την κορδέλα...
Επίσης, όσοι κατέθεσαν στεφάνι στο μαυσωλείο του ατατούρκ είναι καιρός να καταθέσουν και τον ελάχιστο φόρο τιμής εις μνήμην των θύματων του σφαγέα!!!   

Τελικά "Μαράκι" υπάρχει μεγάλος "Συνοστισμός"... αλλά από εγκλήματα του εκλεκτού σου...

 ΠΟΥΛΗΣΕ 400 ΤΟΝΟΥΣ ΟΣΤΑ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Από τη μια να κόβουμε κορδέλες για το νέο μουσείο σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη, και από την άλλη να έρχονται στο φως της δημοσιότητας ντοκουμέντα για τις δράσεις του Αρχιστράτηγου των νεότουρκων.
Μόνο φρίκη και οργή προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο παράφρονας σφαγέας πουλούσε ακόμα και τα οστά των αθώων θυμάτων του για πρώτη ύλη σε Ευρωπαϊκές βιομηχανίες.  Αφιέρωμα της “Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας“, στη Μικρασιατική Καταστροφή και στην πυρπόληση και τη σφαγή της Σμύρνης αναφέρει ότι:
.."τη μεταχείριση των λειψάνων των θυμάτων από τους Κεμαλιστές όπως την είδαν οι εφημερίδες NewYorkTime και γαλλική Midi. Το Δεκέμβρη του 1924 είχε διαρρεύσει το γεγονός ότι η εθνικιστική κυβέρνηση του Μουσταφά Κεμάλ πούλησε 400 τόνους ανθρώπινα οστά (αντιστοιχούν σε 50.000 ανθρώπους, περίπου) σε Γάλλους επιχειρηματίες για “βιομηχανική χρήση” (πιθανότατα για την μετατροπή τους σε ζωοτροφές ή λίπασμα), τα οποία μεταφέρθηκαν με βρετανικό πλοίο μέσω Θεσσαλονίκης".