Το Κέντρο Υγείας Δικαίων και το Γ.Ν.Δ κοντά σε όλους και σε όλα... Η ιατρική αποστολή στο φεστιβάλ του Άρδα υπερέβαλε εαυτόν και κάλυψε όλες τις ανάγκες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου!!!


Το 19o φεστιβάλ νέων Άρδας 2013 τελείωσε... Η αποστολή για την ιατρική κάλυψη των αναγκών των παρευρισκομένων στις εκδηλώσεις ολόκληρο το πενταήμερο αντεπεξήλθε σε όλες τις προκλήσεις και ανάγκες.
Ως επικεφαλής της ομάδας ιατρικής κάλυψης του φεστιβάλ θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες, ειδικά του Κέντρου Υγείας Δικαίων, νοσηλεύτριες, νοσηλευτές, πληρώματα ασθενοφόρου, στην συνάδελφο ιατρό του Π.Ι. Καστανεών, που έδωσαν πραγματικά όλο τους τον εαυτό στην αντιμετώπιση των περιστατικών που έχριζαν ιατρικής βοήθειας!!!
 Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οργανωτές (ΔΗΚΕΠΑΟ)- στην πρόεδρο και τα μέλη της, στο δήμο Ορεστιάδας, για την τιμή που μου έκαναν ώστε να οργανώσω την ιατρική κάλυψη του Άρδα, στον στρατό για τις σκηνές του ιατρείου, καθώς και στο διευθυντή του Κ.Υ.Δ και στον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου για την αμέριστη συμπαράσταση σε όλους τους τομείς που συνέθεσαν την αποστολή ιατρικής κάλυψης του πενταήμερου των εκδηλώσεων!!!


Χαράλαμπος Γ. Αλατζιάς 
Ιατρός Κ.Υ.Δ