Έτσι ταξιδεύει η Ελλάδα, πότε φουρτούνα πότε μπουνάτσα... Ένα μικρο ΛΕΥΚΟ καράβι είναι η ΕΛΛΑΔΑ!!!





Οι άνθρωποι που ομόρφυναν τα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια, αλλά και όλη τη ζωή μας μέχρι σήμερα και οι δύο μαζί τώρα είναι στη γειτονιά των Αγγέλων παρέα...... Ο Ευγένιος Σπαθάρης (όνομα και πράμα) με τις φιγούρες και τις χαρακτηριστικές ...φωνές του Έλληνα καραγκιόζη που τόσο μα τόσο πολύ έμοιαζε στον "καλό μας άνθρωπο" τον Θανάση Βέγγο. Ο καραγκιόζης με την αγνότητά του, την αφέλειά του, τη γνησιότητά του, την απλότητά του, την Ελληνική καρδιά του, έτσι και ο Θανάσης... Η Ελλάδα σήμερα έχασε τον γλυκό και μοναδικό Βέγγο, τον Θ.Β, τον άνθρωπο που όμορφυνε τις ψυχές και τις ζωές όλων των Ελλήνων, γιατί ο Θανάσης ήταν η Ελλάδα. Ένα κομμάτι Ελλάδας ανόθευτο, γλυκό και αλησμόνητο. 
Ο Θανάσης μας θυμίζει εκείνη τη γνήσια Ελλάδα, την Ελλάδα που πρέπει να βάλουμε παντού και ειδικά μέσα στις καρδιές μας... Και ούτε να αφήσουμε να τη μαγαρίσουν. 
Ένα μικρο ΛΕΥΚΟ καράβι είναι η ΕΛΛΑΔΑ κι εσύ Θανάση ανέβηκες στο πιο ψηλό της κατάρτι... Καλό ταξίδι στις γειτονιές των Αγγέλων... Πάντα θα μας θυμίζεις την ψυχή και την απλότητα που πρέπει να κουβαλάει ένας άνθρωπος!!!